najboljši prvi pristopi
Re: najboljši prvi pristopi
Saj sem tud jaz lušten pa kdo mi bo verjel tukaj hahaha ne res sem seksi ni šala 

tudi jaz sem baje simpatičen
ampak, ponavad raj ne riskiram.. raje rečem da nisem in so pol punce prijetno presenečene.
se pravi: nisem simpatičen

se pravi: nisem simpatičen

hej norci 

trust, če pa je rekla da si ne dela utvare, da je vsem privlačna haha
ki si te najdo njeno samozavest zaj 

Zadnjič spremenil Mishela, dne 02. Mar. 2014 18:01, skupaj popravljeno 1 krat.
- mastermind
- Kofetarica
- Kraj: London, UK
- Kontakt:
Firbci lahko najdete na njenem blogu kako fotko, pa presodite sami 
Je pa ene par fajn forumašic tukaj, ja

Je pa ene par fajn forumašic tukaj, ja

Ja se strinjam ja, ene so kr fletne ja 

-
- Cosmopsiho

tnx
just kidding
..
Zadnjič spremenil trust, dne 23. Feb. 2014 12:58, skupaj popravljeno 1 krat.
_patchouli_ napisal/-a:Jaz si ne delam nobene utvare, ziher bi me kak frend podrl, če bi me lahk (in obratno), ne delam si pa niti utvare, da sem pa kr vsem spolno privlačna...
dvomim, da bi se te kiri glih brano, če bi mel šanso

“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Oh, stop you guys
Pa hvala za reklamo, mastermind. V zadnjih dneh je bila obiskanost mojega bloga nekje 4-5x višja kot običajno
Upam, da je kdo še kaj prebral, ne samo moje slike iskal
Ne, jaz dejansko menim, da obstajajo med mojo bližnjo moško družbo tipi, ki bi samo debelo pogledali, če bi se v seksi spodnjem perilu pojavila pred njimi. Okusi so različni in statistično ni mogoče, da bi bila vsem vizualno všeč.
Ne bom pa tega šla testirat. Če se motim, bog pomagi.

Pa hvala za reklamo, mastermind. V zadnjih dneh je bila obiskanost mojega bloga nekje 4-5x višja kot običajno

Ne, jaz dejansko menim, da obstajajo med mojo bližnjo moško družbo tipi, ki bi samo debelo pogledali, če bi se v seksi spodnjem perilu pojavila pred njimi. Okusi so različni in statistično ni mogoče, da bi bila vsem vizualno všeč.
_patchouli_ napisal/-a:Ne, jaz dejansko menim, da obstajajo med mojo bližnjo moško družbo tipi, ki bi samo debelo pogledali, če bi se v seksi spodnjem perilu pojavila pred njimi. Okusi so različni in statistično ni mogoče, da bi bila vsem vizualno všeč.
Si me prav nasmejala

...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.