Prvi spolni odnos, po kolikšnem času? [ZT]
sej gre za tvoj prvič, zaka bi se potem ozirala na fanta? če bi mu bla lahka ni vredno nedolžnost zgubit zanj, če se mu neb dal pa čakat pa spt ni vredn. najbolš je tist k ne sil in čaka če je potrebno. nevem zaka bi zdej prej zguble nedolžnost če si tega pač ne želite. če fant ne upošteva tvojih želja ni vreden tega.
hmmm... jaz sem prvic s tipom ko sva bla 2 mesca skupaj..
sicer no.. se je vse zgodila na malo cudnem nacinu... nisem lih bla pripravljena na kaj takega... se je pa vseeno zgodilo!!
sicer no.. se je vse zgodila na malo cudnem nacinu... nisem lih bla pripravljena na kaj takega... se je pa vseeno zgodilo!!

it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
-
- Komunikatorka
koliko so vaši dragi čakali da so prišli do bistva?
zanima me koliko so vaši dragi čakali preden ste se predale sexu. Mislite da je mogoče dandanes najti fanta, ki bi s sexom čakal do poroke? (vsaj 2 leti?) Poznate kak primer maximalnega čakanja? In kaj mislite vi o tem?
Meni osebno se zdi to neumnost. Nimam nobenih zadržkov, ne verskih ne drugačnih in rada seksam. Če si želim seksat s svojim fantom, bom to tudi naredila, ne mislim čakati zaradi tega, da ne bi izpadla "lahka", pa ker bi mislila, da me bo zaradi tega bolj spoštoval, ali pa karkoli.
Slišala sem že za primere, ko par pač ne seksa. Osebno ne poznam nobenega. Najdaljše čakanje... hmmm sanja se mi ne.
Samo je velika razlika, ko imaš prvega fanta recimo v najstniških letih, ali pa novega fanta pri 24ih, pa da si že prej s kom hodila.
Aha moji dragi so pa čakali:
1. 3 mesece (stara sem bila 18)
2. 14 dni (19)
3. 14 dni (20)
Najti fanta, ki bo čakal do poroke... seveda se ga da dobiti. Samo od njega potem ne pričakuj strasti, ampak bolj mlačne zadeve.

Slišala sem že za primere, ko par pač ne seksa. Osebno ne poznam nobenega. Najdaljše čakanje... hmmm sanja se mi ne.
Samo je velika razlika, ko imaš prvega fanta recimo v najstniških letih, ali pa novega fanta pri 24ih, pa da si že prej s kom hodila.
Aha moji dragi so pa čakali:
1. 3 mesece (stara sem bila 18)
2. 14 dni (19)
3. 14 dni (20)
Najti fanta, ki bo čakal do poroke... seveda se ga da dobiti. Samo od njega potem ne pričakuj strasti, ampak bolj mlačne zadeve.
-
- Cosmopsiho
- mandarinca
- Sramežljivka
Sama sem čakala pri zdajšnem ene tri tedne.
Drugač pa poznam kolegico, se je letos poročila, k je ona prej na ful s tipi pol je bla neki časa sama je spoznala tega modela k se je zdej poročila z njim. Sta bla dve leti skupi pa nista nikol, ker je bil on devičnik.
Ja sliši se neverjetno ampak je blo res tako.
Drugač pa poznam kolegico, se je letos poročila, k je ona prej na ful s tipi pol je bla neki časa sama je spoznala tega modela k se je zdej poročila z njim. Sta bla dve leti skupi pa nista nikol, ker je bil on devičnik.
Ja sliši se neverjetno ampak je blo res tako.

midva sva počakala celih 14 dni
ne vem, zakaj bi čakala do poroke, menim, da bi morala vsaj enkrat probat, da vidiš, če je fant sploh sposoben sexat... si gledla sex v mestu? tam je glih bil problem, da je charlote čakala do poroke in na poročno noč in naslednje dve leti, se njenemu izbrancu ni vstal... takrat je spoznala, kak ji je v resnici žal. mislim, da bi morala probat vsaj enkrat, da vidiš, kak je sploh to. res pa je, da se da takega fanta dobit... mal težko, sam če boš iskala, boš ziher našla enga takega.

ne vem, zakaj bi čakala do poroke, menim, da bi morala vsaj enkrat probat, da vidiš, če je fant sploh sposoben sexat... si gledla sex v mestu? tam je glih bil problem, da je charlote čakala do poroke in na poročno noč in naslednje dve leti, se njenemu izbrancu ni vstal... takrat je spoznala, kak ji je v resnici žal. mislim, da bi morala probat vsaj enkrat, da vidiš, kak je sploh to. res pa je, da se da takega fanta dobit... mal težko, sam če boš iskala, boš ziher našla enga takega.