V preteklem letu: zadev z delovno vizo bi se malo drugače lotila V preteklem mesecu: situacije z Dečkom bi se drugače lotila V preteklem tednu: spila bi manj tekile
V preteklem letu: za ene tri mesece bi pohitela z diplomo, da bi bila v rokah v letu 2012 V preteklem mesecu: na en dogodek bi odreagirala ostreje in resneje V preteklem tednu: nekaj podobnega kot v mesecu, ampak namenjeno drugi osebi, drugemu dogodku.
Niti ne, razen na tisto klasično "zarečenega kruha se največ poje" v kombinaciji s trkanjem po lesu ko se pohvalim da se mi kaj še ni zgodilo . Mačke, fontane, dimnikarji... pa me ne ganejo.
Najbolj nenavaden kraj/prostor/itd kjer si seksal/a?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Zaenkrat hvalabogu ne. Sem pa večkrat imela to "čast", da sem podala "strokovno mnenje" na take nohte, v različnih fazah odpadanja. Pure joy.
Nekdo v družini/ki živi s tabo se lažje poškoduje (npr ureznina). Ali si prva/i na kraju dogodka in z veseljem igraš zdravnico/zdravnika ali vrešče zbežiš iz hiše, ker te je strah krvi?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Takoj pomagam, umirim situacijo, če je potrebno z (metaforičnim) "kladvom po glav" - pač, da se ranjeni neha dret in se umiri in se seznani s situacijo, potem pa (do sedaj je bilo to še največkrat) peljem na urgenco. No ja, pri lažjih poškodbah - ureznina v prst - pač pomagam zalepit obliž, to je pa tudi vse kar lahko takrat sploh naredim.
--------------------
Se bojiš krvi oz. ti je odvratno za vidit odprto rano oz. krvavenje? Ali ti pa ni problema se soočit in pomagat pri poškodbi?
Nimam nobenih problemov s krvjo, najbolj ogabno mi je pa karkoli šarit po ustih (npr če me kdo prosi da mu namažem afte, eeew).
Forumaš/ica, ki ti je najbolj pri srcu (jo/ga najraje bereš)?
Točno tam, kjer ga bom tudi letos - na našem malem skromnem vikendu
Najljubši čaj?