Klepetalnica #115
- delfinchek
- Debatorica
Re: Klepetalnica #115
Začela sem kadit iz firbca. Bilo mi je kul, ampak nisem čutila potrebe po čiku, prižgala sem, ko sem hotela, ne ker sem morala. No, sedaj je situacija popolnoma drugačna- npr. 2 urni let na avionu (+ 1 ura v čakalnici) je cela muka. Ko pristajamo, razmišljam samo o tem, kako komaj čakam, da si bom čik prižgala. Primer na avionu sem dala, ker je ena redkih prliožnosti, ko ga res ne moreš prižgati, pa še samo sediš.
Se pa ne spomnim, po koliko časa sem postala zasvojena.
Se pa ne spomnim, po koliko časa sem postala zasvojena.
- Punica granatum
- Debatorica
Še nimam pojma kje bom za novo leto, ima kdo kako idejo za fajno dogajanje tik pred zdajci? alpa kaj lahko počnem? pa tista grupna praznovanja v središčih mest mi grejo na žiuce, gužva in mraz... a-a 

Doma party naredi pa vse sosede povabi pa kolege pa bo 

- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
*mala* napisal/-a:Morm rečt: Damn, mata vidva some issues. Js jih po 5ih letih nism mela tolk z bivšim![]()
Midva nimava nobenih problemov, samo noben od naju se ne pusti drkati in vidi preko bullshita.
Razlog zakaj jaz njo tako čislam je ta, da je nepopustljiva ko se gre za njeno mnenje, njo, njene...
Kdor ima pa probleme, da si kdaj bolj zagreto izmenjava mnenje pa...

Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Mene ne moti, nasprotno- zabava. Sam je kar očitno, da so zamere in veliko nerešenih stvari. Just saying, v resnici mi vseen!
So vidne slabosti Cosmo- dating
So vidne slabosti Cosmo- dating

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopsiho
Sj zadnje čase se mata rada tu na cosmotu
oziroma sta rešila "spor". Mala, keep up with the cosmo tv! >:/ 
edit: LOL, ups, sori, sm zdj vidla temo "nujno potrebujem"

edit: LOL, ups, sori, sm zdj vidla temo "nujno potrebujem"

It was forever..but it didnt last long..
Saj od zdaj naprej bom zadržala svoje mnenje o plesnih sposobnosti drugih ljudi, da si ne bodo forumaši začeli nositi kokic zraven ko bodo šli na forum 

The world is as you are.
velik sreče, zdravja in ljubezni (tiste prave) vsem v letu 2014 vam želi vaš najljubši forumaš 

hej norci 

Tudi jaz vsem želim obilo zdravja in sreče in da se vsakemu uresniči kakšna skrita želja! 

emanuela napisal/-a:Saj od zdaj naprej bom zadržala svoje mnenje o plesnih sposobnosti drugih ljudi, da si ne bodo forumaši začeli nositi kokic zraven ko bodo šli na forum
Jaz večinoma pridem s kavico

Aja srečnega pa zdravega svede, letos moram tako kot Slovenec poiskat sorodno dušo, ker "počakaj bo že sama prišla" črtam s pravilnika

- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Jaz si tudi ful rada zjutraj kavico ali čajček naredim in še v postelji preletim forum. Pa jem tudi zraven računalnika, kar vsak takoj ve, ko vidi mojo tipkovnico
Eno vprašanje: izbiram ime za našo prostoživečo mačko: Catmandu ali Mr Schrodinger?
Aja, pa srečno 2014

Eno vprašanje: izbiram ime za našo prostoživečo mačko: Catmandu ali Mr Schrodinger?
Aja, pa srečno 2014

-
- Cosmopsiho
^^Se strinjam. 

Absolutno mistr šrodinger
. Awesome 

...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- Tearjerker
- Cosmopsiho
Js tudi glasujem za Catmandu.