slovenc ti bom razložil nekaj, vse v dobri nameri in predvsem brez vzvišenosti.
Ko boš šel v posteljo, bo zelo malo tega...oh, kako jo imam rad, ljubil se bom z njo nežno v soju svečk...bolj bo, I want to fuck your brains out...zelo močan fizičen občutek. Punce to hočejo, mi to hočemo...tiste ki pa nočejo tega, pa beži stran od njih.
Seveda je sex z osebo v katero si zaljubljen še boljši, ampak ne romantiziraj sexa, sex je fizičen, živalski del..namenjen je reprodukciji, v temu ni nič romantičnega.
V posteljo se gre, da se imaš lepo, da se ima ona lepa.
In verjemi, po nobenemu sexu se ne boš počutil slabo, razen če boš jaz..in se boš poškodoval med sexom hahaha

.
Ko pa rečeš, da iščeš posebno dekle...lej vsaka ženska je posebna, ena je bolj vihrava, ena je zabavna, ena je tečka, ena je bolj mirna..pri vsaki lahko vzljubiš nekaj kar te pritegne k njej.
Ni pa The ONE zate, če se preseliš zdajle v Maribor, boš tam našel neko s katero boš lahko preživel življenje, če greš pa na Kitajsko, boš pa tam našel eno zase..
Pa še to, zato je pomembno da dobiš čimveč spolnih izkušenj...ti lahko dobiš super punco, sam fant če je ne boš v postelji porihtal tako kot je treba, bo šla hitro naprej...žensko moraš v postelji pof.... tako kot se spodobi, zato me skrbi to romantično razmišljanje. Jaz sem tudi sucker na to, rad nosim rože, pa pišem pesmi, kupujem darilca pa to, sam se zavedam...da najbolje razveseliš žensko, če ji greš med nogice, ji zašpilaš en solo od Led Zeppelinov na gumbek in potem se dere in tlači roke na usta, in je to to..in potem te stiska in se ti zahvaljuje, in te ima sam še bolj rada.
In za to, moraš vaditi...vaja dela mojstra, in da se ne boš zaljubil v žensko, in ne boš znal zadevam strežti kot je treba in te bo odpikala, obenem se bojim da boš preveč mahnjen na kako preteklost, da je imela že nekaj partnerjev in jo boš obsojal.
Ker obstajata dve samozavesti, ena je ta da se ti počutiš dobro o sebi, da si sposoben in pameten, druga je pa sexualna samozavest...in da to pridobiš...moraš pač sexati, in ko si sexualno samozavesten, lahko pogledaš katerokoli žensko, ni važno če je Playboyeva zajčica leta...veš da jo boš zadovoljil in da se bo imela lepo.
Pot do ženskega srca, ni le skozi besede in dejanja...enako velik vpliv ima tudi tvoja sexualna potenca in sposobnost. In direktno, jaz lahko srečam super punco in vse, če punca ne bo perverzna in pokvarjena v postelji, ne bi bil srečen.
Zato sexaj, pridobi si izkušnje...da vidiš kaj ti paše, da vidiš kje pešaš..in piši si zadeve, pametni pišejo, delaj si zapiske...jaz imam popisan zvezek, v katerem sem si napisal vse kar sem odkril, naučil in opazil.
Good luck majstore.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.