Groza me je vsega:(Prosim da odgovorite tiste, ki ste jo že opravile!
Temo sem že prebrala, bi pa rada konkretne odgovore, lahko tudi na ZS!Nincha II napisal/-a:Mogoče boš v tej temi našla kaj koristnega - Kolonoskopija
ja če bi ti šla brez zadržkov k moškemu mlademu zdravniku in mlademu tehniku, pa bla na vseh štirih gola medtem ko ti v rit tlači cev ter napihuje z zrakom, poleg pa prdiš ko glasen konj, svaka ti čast! jaz žal nisem tako samozavestna da bi dala to skozi pri moškem!Tananda napisal/-a:Sicer nimam odgovora na vprašanje, ampak moram nekaj pripomnit. Zakaj folk tako moti, če dobi zdravnike nasprotnega spola? Wtf no, zame je zdravnik (tudi ginekolog) brezspolno bitje, ki je tam zato, da me pregleda/pozdravi. Vsi so že videli toliko riti, da jih bo tvoja težko šokirala, ne laskaj si. Najbolj neumno je izbirat zdravnike po spolu.
Jaz sem še vedno mnenja da se bom bolj sproščeno počutila na pregledu pri ženski, sploh pri pregledu črevesja je sproščenost na prvem mestu!Tananda napisal/-a:Ne vem, zakaj bi mi bilo bolj nerodno pred mladim ali starim moškim kot pred žensko. To je ZDRAVNIK in je tam, da to posluša. In js plačujem zato, da to posluša (če se gre samoplačniško pa sploh).
Ni fora v samozavesti, ampak v nadutosti, ker vsaka misli, da točno njo pa ta tip gleda in ocenjuje. Ne, ti si samo še ena stranka in te bo pozabil v roku 5 minut (razen če prdneš najglasneje v njegovi karieri).
In pri ginekologu mi grejo na živce ženske, ki si vzamejo pol ure, da zberejo pogum in se usedejo na un stol. Mi pa čakamo v čakalnici po več kot uro, da pridemo na vrsto. Tvoja p* ni čisto nič drugačna od ostalih in zdravnik je strokovnjak, ki opravlja svoje delo.
S takim mindsetom bi blo tut tebi lažje premagat ta strah.
A še nisi opazila, da znamo bit ženske še bolj pasje ena do druge - potemtakem grem tud jz raje k moškemu zdravniku.M!NA napisal/-a:ja če bi ti šla brez zadržkov k moškemu mlademu zdravniku in mlademu tehniku, pa bla na vseh štirih gola medtem ko ti v rit tlači cev ter napihuje z zrakom, poleg pa prdiš ko glasen konj, svaka ti čast! jaz žal nisem tako samozavestna da bi dala to skozi pri moškem!
purple_rain napisal/-a:A še nisi opazila, da znamo bit ženske še bolj pasje ena do druge - potemtakem grem tud jz raje k moškemu zdravniku.M!NA napisal/-a:ja če bi ti šla brez zadržkov k moškemu mlademu zdravniku in mlademu tehniku, pa bla na vseh štirih gola medtem ko ti v rit tlači cev ter napihuje z zrakom, poleg pa prdiš ko glasen konj, svaka ti čast! jaz žal nisem tako samozavestna da bi dala to skozi pri moškem!
In kot pravi Tananda, isto trapasto mi je "kompliciranje" pri izbiri ginekologa ali ginekologinje..matr, kolk vagin in anus tole oni vidjo, dvomim, da si kakšen primerek pa res posebi zapomnejo (če se ne zgodi ravno kaj extra posebnega, npr. najglasnejši prdec).
Sicer pa, M!NA, Nincha ti je dala link do obstoječe teme, kar pomeni, da bi lahko tam naprej pisala; al se ti zdi, da tvoj anus rabi temo zase?