Klepetalnica #115
Re: Klepetalnica #115
Že nekaj časa nazaj sem iz radovednosti pogledala na forum, kjer se zbirajo zoofili- predvsem zaradi tega, ker mi je popolnoma tuje takšno "nagnjenje", predvsem pa nedopustno. In obisk tega foruma je potrdil to moje mišljenje. Grozno v glavnem. Pogovarjajo se o svojih psih, kobilah, celo oglasi so gor o posojanju itn. V glavnem, tu sem definitivno za strogo zakonsko preganjanje. Bolano.
The world is as you are.
sem proti zoofiliji. iz podobnih razlogov kot proti prostituciji. je pač izprijeno.
pa čeprav je tudi zoofilija ena najstarejših "obrti"
pa čeprav je tudi zoofilija ena najstarejših "obrti"

hej norci 

-
- Cosmopsiho
ne, zoofilija nikoli ni bila obrt. ne klobasaj.
Kak veš da se je?
Ne spuščaj se tak nizko, ker pol boš res prenizko, teh dveh stvari ne primerjaj
Ne spuščaj se tak nizko, ker pol boš res prenizko, teh dveh stvari ne primerjaj

How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
kak pa vi veste da je prostitucija najstarejša obrt? 
zakaj pa npr. ne bi živali pustil da te liže spodaj, po svoji volji? samo med dvema se dogaja, ranjen in oškodovan ni noben.. kaj je potem problem? vsi vemo da je izprijeno, ampak, zakaj.. ker je cerkev tako rekla? ker je to še vedno tabu, ker se bojimo neznanega itd? če ste pri prostituciji vsi tako liberalni, zakaj še pri tem niste?

zakaj pa npr. ne bi živali pustil da te liže spodaj, po svoji volji? samo med dvema se dogaja, ranjen in oškodovan ni noben.. kaj je potem problem? vsi vemo da je izprijeno, ampak, zakaj.. ker je cerkev tako rekla? ker je to še vedno tabu, ker se bojimo neznanega itd? če ste pri prostituciji vsi tako liberalni, zakaj še pri tem niste?
hej norci 

Zato ker žival noče seksat s človekom? oz. gre v večini primerov za zlorabe živali s strani človeka. A to naj podpiramo?
Jaz nisem zmožna tega tolerirat, thank god for that.
Jaz nisem zmožna tega tolerirat, thank god for that.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Ej slovenc79 a si res tako trd v glavo ali samo trolas?
dayđremer napisal/-a:Zato ker žival noče seksat s človekom?
http://www.youtube.com/watch?v=BAmdwLq__uM evo, en humoren prikaz kako se motiš. namreč kadar žival dajejo hormoni bo hotela sexat s čemerkol ker ji bo blizu. predlagam da si še kej o živalski psihologiji prebereš, ko te že človeška tok zanima.. al pa še bolš, posvoji kakšno živalco in "čuti" njeno pohoto, ko ti jaha nogo, kadar se goni

no, pa povej RAZLOG zakaj tega nisi sposobna tolerirat. ne mi "o fuuuuj to je tooook bolano noooo", ker to je tudi prostitucija. konkreten razlog mi daj.
no, men je bolano, preden me kdo obtoži da sem še zoofil.. ampak nič bolj ni bolano kot prostitucija.
hej norci 

Meni je bolano to, da nekoga vzburjajo polulane hlace.
Punce (in fantje) kje boste kej za novo leto?
Mene zanima kako je kej na Pohorju, tisti, ki ste že bli...
Mene zanima kako je kej na Pohorju, tisti, ki ste že bli...

Vse kaže, da bom delal za novo leto 

^^kaj pa delaš, če ni skrivnost?
kana_bis, jaz nimam pojma. Še vedno ne. Pol bo pa letanje in slaba volja dva dni prej
kana_bis, jaz nimam pojma. Še vedno ne. Pol bo pa letanje in slaba volja dva dni prej

The world is as you are.
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Jaz bom delal za novo leto. Sem se sam javil.
Boli me k. za novo leto, 50 ur plusa, bonus denar, nič dela, xboxa pa računalnik si bom prinesel...čas in denar bom pa porabil drug čas...ko mi bo.
Boli me k. za novo leto, 50 ur plusa, bonus denar, nič dela, xboxa pa računalnik si bom prinesel...čas in denar bom pa porabil drug čas...ko mi bo.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
aaa jaz bi tudi rada delala 
drugač pa bom doma s kužkom in babico
aja, nekaj me še zanima.. tisti, ko kadite, kdaj ste 'opazili', da ste zasvojeni, če ste? kako se je sploh začelo? ste prvo kadili samo občasno pa potem vedno več ali kar naenkrat? kdaj mislite, da se lahko še odvadiš brez nekih odtegnitvenih problemov?

drugač pa bom doma s kužkom in babico

aja, nekaj me še zanima.. tisti, ko kadite, kdaj ste 'opazili', da ste zasvojeni, če ste? kako se je sploh začelo? ste prvo kadili samo občasno pa potem vedno več ali kar naenkrat? kdaj mislite, da se lahko še odvadiš brez nekih odtegnitvenih problemov?