Pred kratkim sem bila čez lužo. Kar moram rečt je, da se tam vse šajna letso. Full so v modi golden sparkling zadeve. Pr nas pa še nč tega ni kaj dosti videt v izložbah... ee.. hočem nazaj!
Golden sparkling
-
ElleStrana
- Sramežljivka

Golden sparkling
Pozdravljene,
Pred kratkim sem bila čez lužo. Kar moram rečt je, da se tam vse šajna letso. Full so v modi golden sparkling zadeve. Pr nas pa še nč tega ni kaj dosti videt v izložbah... ee.. hočem nazaj!
-
ElleStrana
- Sramežljivka

Re: golden sparkling
eee... tole:

- Priponke
-
- michael-kors.jpg (26.4 KiB) Pogledano 1169 krat
-
- Michael Kors Handbags - Leather Gold.jpg (239.89 KiB) Pogledano 1169 krat
- Tearjerker
- Cosmopsiho

O, C3PO goes girl style!
Zanimivo.... Oboje od istega ''proizvajalca''... Reklama much?
No ja, Michael Kors pomoje ne rabi ravno reklame na Cosmo forumu
Je pa res, da mi tale torba ne deluje nujno kot original, ampak tudi za razne kitajske spletne trgovine z replikami dvomim, da bi ena Slovenka delala reklamo
Drugače pa tak svetleč izgled stvari ni po mojem okusu
Je pa res, da mi tale torba ne deluje nujno kot original, ampak tudi za razne kitajske spletne trgovine z replikami dvomim, da bi ena Slovenka delala reklamo
Drugače pa tak svetleč izgled stvari ni po mojem okusu

- Tearjerker
- Cosmopsiho

Kdorkoli že je to... znan al ne, men osebno niti malo ni všeč tole.
Preveč kičasto/svetleče/poceni mi zgleda.
Preveč kičasto/svetleče/poceni mi zgleda.Yada, yada, yada...
Fuj. To je za ufurane bejbe
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
- Punica granatum
- Debatorica

Brrrr... ni moj stil in nikol tut ne bo .... praise the lord
to je pomojem za bejbe ki imajo ravno obratni stil od mene...
to je pomojem za bejbe ki imajo ravno obratni stil od mene...Re: golden sparkling
Men so čevlji FUL všeč, torbica pa sploh ne. Obožujem zlato, malce kiča, vse ima pa mejo in v okusnih kombinacijah seveda 

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Men so čevlji kul za kakšno posebno priložnost, npr. ravno zdaj za kakšno božično/novoletno praznovanje. Torbica je pa tudi meni fuj in no go za nobeno priložnost. 

-
ElleStrana
- Sramežljivka

Črnaaaa... vsa črna pa pas, čevlji in torbica (v živo zgleda drugače, kot tu na sliki) pa očala... tko hodijo po manhattnu, preverjeno prejšnji mesec
) Sam kaj k je tooooolk dragooo...
^^ To sem tud že v Slo vidla, ne rabm jit na Manhattan in je izgledalo grozno! Kar naj nosijo 
Nisem pristaš ujemajočih teh stvari (razen črna, črna je zmeri lahko).

Nisem pristaš ujemajočih teh stvari (razen črna, črna je zmeri lahko).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Tearjerker napisal/-a:O, C3PO goes girl style!
Tole me je pa nasmejal
hi hi. Too much tale zlata barva.Re: Golden sparkling
Čevlji še mogoče za kakšno fensi šmensi prireditev (sam ne jaz), torbica pa tut no go.