kdo/kaj vam gre na živce #3
Re: kdo/kaj vam gre na živce #3
2x
Zadnjič spremenil Sarissima, dne 25. Nov. 2013 21:13, skupaj popravljeno 1 krat.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Punica granatum napisal/-a:-vozniki trol... majku jim ganjam kdo jim je dal izpit![]()
![]()
ker poznajo samo gas bremza, gas, bremza, da pa bi mirno peljali pa umirjeno vstavili avtobus na postaji je pa pretežko oz. preveč za pričakovat......
Načeloma glede vožnje avtobusarjev nimam nikakršnih pripomb in jih zelo občudujem kako se elegantno prebijajo po cestah, polnih prepotentnih kolesarjev/voznikov/pešcev, kjer je obrat glave levo in desno pred prečkanjem ceste/vključevanjem v promet enostavno preveč zahteven. Ampak danes popoldne sem stala na obupno nabiti troli, polovica ljudi pa je bila 60+. Šofer je tako sunkovito ustavil na postaji, da se je ena starejša gospa, zaletela v eno še starejšo, in obe skupaj je kar prilimalo ob tiste štange ki razmejujejo sedeže od izhoda. Obe bi se lahko resno poškodovale

...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Family Guy. Pač, kar iznenada so ubili Briana. Stewie in Brian no more? Zdaj vem, kako so se počutili gledalci Game of Thrones serije.

The world is as you are.
- Punica granatum
- Debatorica
Mrzla tla v kopalnici 

-
- Cosmopsiho
emanuela napisal/-a:Family Guy. Pač, kar iznenada so ubili Briana. Stewie in Brian no more? Zdaj vem, kako so se počutili gledalci Game of Thrones serije.![]()
jebenti spoilerje!
- sosedje mi grejo na živce, ful.
- da me roka boli od klikanja...
spoilerji! (ne od emanuele) gledam par serij, ampak trenutno sem se spustu v eno, medtem pa čakam da se deli drugih naberejo.. in seveda pol pride nekdo ki ti "MORA" povedat tisto ful dobro foro, kjer je scal od smeha, čeprav rečeš naj utihne.. zgleda bo treba na silo vse skupi pogledat, preden se vse izblebeta
hej norci 

Floribunda, če bi bila neka fanica, bi to ugotovila preko njihove strani, fb strani+podstrani likov. Res nobena top secret ob poplavi slik. Jbg.
The world is as you are.
-
- Cosmopsiho
eh, sej nisi prva ki je to pospoilala danes.
drugače pa ne spremljam nobenih spletnih strani od ničesar kar gledam. mi je samo gledanje dovolj
drugače pa ne spremljam nobenih spletnih strani od ničesar kar gledam. mi je samo gledanje dovolj

Pride tako leto
Na živce mi gre, da je že kazalo, da bo boljše. Ampak verjetno nikoli ne bo boljše. Včasih si mislim, da smo že prilezli na boljše, pa očitno nismo. Nikoli, ampak res nikoli ne bom razumela, kako lahko podpiraš nezaposleno ženo, ji plačuješ šolnino za faks brez perspektive, tu pa se bocka z mano, da se naj spravim delat (prestara za faks, baje), preživnine pa spet od nikoder. Fu?k this sh*t.

Na živce mi gre, da je že kazalo, da bo boljše. Ampak verjetno nikoli ne bo boljše. Včasih si mislim, da smo že prilezli na boljše, pa očitno nismo. Nikoli, ampak res nikoli ne bom razumela, kako lahko podpiraš nezaposleno ženo, ji plačuješ šolnino za faks brez perspektive, tu pa se bocka z mano, da se naj spravim delat (prestara za faks, baje), preživnine pa spet od nikoder. Fu?k this sh*t.
The world is as you are.
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
cimra ki je nooooooooooooooonstop na telefonu, pa se tak blesav mutav glas ima... pa uni hani-bani-no-you-hang-up pogovori s tipom aaargggggghhhh kolk sta stara?! 

- Punica granatum
- Debatorica
klor in moje oči, ker me po plavanju vedno blazno pečejo
in pa to da je zdaj takoj konec dneva
in pa to da je zdaj takoj konec dneva
-
- Cosmopsiho
Moj prvi bivši. Narazen sva že 5 let, v tem času se je on že zaročil in dobil otroka, mene pa je pred dvema tednoma kliknil na chatu in vprašal, če bi šla po dolgem času na pijačo. Sem si mislila zakaj pa ne, itak mam svoje življenje, on pa me privlači ravno toliko kot Damjan Murko. Mi reče, da bi šel že drug dan in da mi javi. Rečem ok in si ne dam pretiranega opravka z njim. Mine teden, mineta dva tedna, on pa kot da bi poginil. Hej, ni panike, nisem JAZ povabila na pijačo, ker se mi j*be zanjo, samo ni mi jasno, kako ti rata že tretjo leto zapored v istem delu leta povabiti na pijačo, potem pa ponikniti.
Če bi šlo za kaj drugega ali za nekaj, čemur bi pripisovala nek velik pomen ter gojila upanje, bi bila osel, ki gre 3x na led. Zdaj bom pa samo nekdo, ki se mu še odpisati ne bo več dalo, ko bo spet imel prebliske, da bi spil pijačo z mano.
In ja, vem da izgledam dosti bolje kot pred leti ... Ti pa žal dosti slabše in tega se dobro zavedaš.

In ja, vem da izgledam dosti bolje kot pred leti ... Ti pa žal dosti slabše in tega se dobro zavedaš.

Zgleda, da vsako leto malo preveri, ce si potencialno se vedno zainteresirana (glede na to, da si sla to na forum pisat, ne mores ravno trdit, da si cisto ravnodusna). Povabilo sprejmes, ego zraste. 

I can explain it to you. But I can't understand it for you.
- ljudje, ki ne sprejemajo kritike (konstruktivne očitno)
^^ in karkoli jim rečeš, vzamejo kot žalitev oz. napad na njihovo osebnost...najbolj smešna mi je pa reakcija v smislu: "ja sej ti pa to in to (delaš narobe)" ... ja in kaj ma veze kolo, če mam pa torbo? ... đizs