Tudi sama imam nekaj attention whores v obliki tipov na fb-ju, pa nimam nič z njimi

In če si tvojemu pojamrala, on pa jih "brani", potem ti me ne moremo pomagati. Ti hočeš doseči kaj... da jih zbriše? Čeprav jih ne pozna, jih dodaja. Zakaj, ve samo on. Kolikor pa predvidevam iz napisanega, nimaš prava glasanja 
Rekel je, da bo nehal, potem pa ko se to ponovno zgodi, sledijo razlogi kot: kolegica od kolega, ki jo sreča 3krat na leto, znanka iz lokala, ipd...pa saj ni problem, da ima znanke in prijateljice, ampak saj, vprašanje je kdo zdaj koga najde.

mene pa zanima kako naj ratam manj ljubosumna? stvar je taka: z fantom sva v zvezi 2 leti jaz imam 18 on 20 let. on je moj prvi fant, jaz pa nenjegova prva. ko je končal prejšnjo zvezo se je ta končala ker ga je punca prevarala -večkrat, na nekem žuru pa se jezalizala z njenim bivšim, že tkoaltko ni neki party animal od takrat pa hodi samo še na privat žure. ko sva začela je bil na litostroju kjer so sami fantje in nikoli me ni nič skrbelo, zdaj pa je na faksu in priznam da mi ni všeč da sem izgubila pozornost, ker se je super ujel z sošolcem ki ga pozna od prej in ga tudi jaz in z dvema puncama, ena mi je super, ena pa mi enostavno ni všeč, mogoče zato ker mi je šele čez nekaj dni povedal da je šel z njo na pijačo, kar me ne moti a le nekaj dni pred tem sva se zmenila da mi mora vse povedati naravnost, po tem ko sem ga ujela na 2 lažeh (niso hude, je pa dovolj da se je zamajalo moje zaupanje) zdaj je pa ta ena karnaenkrat povsod, pišeta si po asku, po fbju po mobiju...in me začenja skrbeti ker sva se tako nekako midva ujela in opažam da res preveč težim s tem in ne vem več kako naj se zadržim, po tem ko sem jaz eno leto mu vsakič ko ga je kaj zaskrbelo lepo umirila in povedala da ni nič, zdaj ko pa ga jaz prosim za isto je rekel da nima nič z njo in da če mu ne verjamem ni njegova stvar. nasvet?
aaam pač meni edino to ni bilo všeč da kadi in tudi sam je rekel da hoče nehati in sm mu pomagala, ga spodbujala iskala načine kako bi nehal in sm mislila da je že nehal, ko sem en dan v njegovi torbi iskala labelo sem našla čike in mi je priznal da je to še zadnji in da je hotel po svoje nehati da jaz nebi bila jezna, druga laž pa je da mi je rekel da ga je ena povabila na pijačo, v resnici pa je on njo, in kar me je tu motilo je bilo to da je ženska najbolša frendica njegove bivše in mi ni bilo prijetno, ampak sem dala ženski možnost, šla zravn in je čist fajn
( seveda mi ni bilo prav in totalno neodgovorno! to sem mu tudi povedala, zdaj pa ne vem, kaj naj naredim...koliko so možnosti za nosečnost?! vem, da ogromne...ali je imela katera podobno izkušnjo?! Ali grem po jutranjo tabletko?? Po kolikih dneh lahko preverim test nosečnosti?