jaz ful rada opremljam stanovanje in mi je pomembno da lepo zgleda. ne rabi bit drago samo da je meni vsec. ful sem rada v ikei, ali pa kaksne stare kose predelam - oz recem tatti ker lih za zagat in brusit mi ni, pobarvam potem na koncu pa jaz. upam da mi uspe ta mesec prenovit sobo.
aja imam eno vpr. do zdaj sem vedno ko sem slikala po steni naredila to s sablono (mi ni vsec ce je pacasto), pa me zanima -- ce je kaksna ze poskusla -- ce bi npr si projektor na zid nastimala in sla kar risat brez sablone, bi bilo tudi pacasto ane?
ma pomojem se s projektorejem kr da. odvisno kolko mirno roko maš in kolko izkušenj z risanjem.
naštimaš projektor, očrtaš s svinčnikom in pobarvaš. svinčnik lahko itak zradiraš s sene, samo dobro radirko mej, da ne boš stene preveč posvaljkala (tiste radirke, ki se malo drobijo, ne preveč gumijaste)
tako kot je napisala floribunda. Sama sem si popolnoma isto narisala velik srček nad posteljo... šlo je brez problema. Lahko pa si priskrbiš dobri stari grafoskop, natisneš sliko na prosojnico in voila.
^ mene pa okrogle zadeve v sobah iz neznanega razloga zivcirajo. mi izgleda just wrong tista mansarda mi je pa lepa ja. jaz bi ful rada imela vecja okna, samo v bloku ne pustijo razbijanja in sirjenja.