drugače pa ful lep modrček. pohvale res

predlani sem si kupila čisto navadne semiš škornje, malo čez koleno so črni in malo pusti 
 ker nimam ravno denarja za nove, bi jih malo preuredila, nevem pa kako se naj lotim tega 
 zato me zanima:

Sunshine napisal/-a:Nete lahko kupiš v trgovinah art&hobby. Če si iz ljubljane, jih lahko kupiš v trgovninah: Levček v BTC-ju Hala A, Prometeju na Kersnikovi, Antz na Čopovi.
Držalo bo, pred nakupom preveri koliko dolgi so neti (tisto kar gre ćez blago) ter kako se ti sklada s tvojimi škornji.
Maš možnost sprejanja/barvanja.
 nebo me to pikalo skoz škorenj?
Sunshine napisal/-a:Sama še nisem to nikamor dajala, ampak se mi zdi, da pride ma drugo stran dva takca kovinska "trakca", ki jih ukriviš, al pa mogoče enostavnejše kaj za zalepit, to pa lohk uporabiš univerzalno lepilo (jaz bi tekočega).

z videom imaš pa celo predstavo kako poteka. 
  Pred kratkim sem začela izdelovati torbice iz naravnih materialov ( bombaž, lan, pravo usnje,..)Pri vseh torbicah je možnost druge barve in seveda druge dimenzije, saj jih šivam tudi po naročilu. Zato sem se odločila da vam svoje izdelke predstavim še tukaj. Zelo bom vesela novih idej, kritik in vaših nasvetov  

tudi sama sem se podala v izdelavo modnega nakita iz različnih materialov.... kaj nastaja v mojem majhne ustvarjalnem kotičku si lahko ogledate na  

majarončk napisal/-a:Mene pa zanima, ali katera izmed vas dela nakit iz fimo mase? Namreč odločila sem se, da za novoletno darilo podarim priaateljicam nekaj unikatnega,mojega:) in kr sm čist nova glede tega, bi vas prosla za kakršno koli navodilo, nasvet, slikce, izkušnje...Lp