pa nadomestila raje kupuj v kakih fitnes prodajalnah, ne muller, dm pa te fore, ker tiste ''proteinske'' ploščice majo še vedno razmerje 2:1 / OH:B
Ne vem, s kakšne pozicije uporabnica starta, ampak sploh pri ljudeh močno obilnejše postave se že zmanjšani obroki poznajo in prinesejo hujšanje (logično, če je npr. prej človek jedel po cel zavitek piškotov po kosilu, fast food hrano, vrečko čipsa zvečer pred tv, gazirane pijače itd.)
Gibanje pa sploh, če ga prej recimo ni bilo. Tako da vsako izboljšanje v to smer je koristno, pa še zagon za naprej ji bo dalo, ko bodo kilogrami začeli kopneti... po prvih uspehih pa lahko še dodatno izboljša prehrano in jo malo bolj 'športno' obarva oz. dela še na oblikovanju telesa
Saj se ne misli bildat, shujšala je pa prav opazno in 'lepo' (brez viseče kože itd.).Mishela napisal/-a:mleko ni beljakovina haha
kaj pa sir?
(Citirano iz bloga, 1. dan)Heei
Evo pa sem opravila 1. dna Insanitija in fit test. Po koncu telovadb sem mislila, da bom kar umrla ... pot je kar tekel po meni .... rezultati pa so nadvse porazni, upam, da bo naslednji fit test bolši
P.S.: je pa res da sem čista začetnica

Janka231 napisal/-a:Za mene je najboljša rešitev prehrana, vadba in dodatek za podporo npr Amlan Forte