Splošna vprašanja o nakupu kozmetičnih izdelkov

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Cassiopeia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Cassiopeia »

Kaj priporočate za nego las (da se nanese na suhe lase), ki so brez sijaja? Tudi za konice izmed drugim, da je vse v enem. Trenutno uporabljam od Gliss Kur hair repair - dnevni oljni eliksir, a me moti, ker vsebuje silikone.
vpvp
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a vpvp »

Mene pa zanima kateri naravni puder je res kvaliteten?...da je obstojen in da ne izsuši kože. Trenutno imam mineralnega od ARTDECO ampak moj obraz zgleda kot, da se bom ravno levila:)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Če imaš bolj suho kožo, nanesi na obraz prej kremo. Čez zimo pa potem raje uporabljaj tekoče pudre, če nočeš res suhe kože s suhimi luskicami.
The world is as you are.
vpvp
Sramežljivka
Sramežljivka

Kremica je vedno prej. Nekaj časa mi je ta puder zelo ustrezal, zdaj pa sem vsa luskasta. Sem razmišljala že, da bi raje tekočega. Ampak mi je pomembno da je kozmetika naravna, zato sprašujem katerega mi priporočate?
*Lani*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lani* »

Ima katera izkušnje z izdelki za nego kože Paula's Choice? Imajo trenutno znižanje vseh čistil in tonikov, za katere sem zasledila, da naj bi bili izjemno kakovostni, zlasti tisti z alfa in beta hidroksi kislinami, in se mi zato zdi dober čas, da si katerega nabavim! :)
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

vpvp napisal/-a:Kremica je vedno prej. Nekaj časa mi je ta puder zelo ustrezal, zdaj pa sem vsa luskasta. Sem razmišljala že, da bi raje tekočega. Ampak mi je pomembno da je kozmetika naravna, zato sprašujem katerega mi priporočate?

Jaz sem tudi hotela preiti na tekočega, ker sem vedno po parih urah zgledala kot da razpadam, ker sem mela tak suho kožo. Vendar so mi priporočali naj pod kremo nanesem še olje (jaz uporabljam jojobino, če je bolj kritična situacija je baje super mandljevo). To delam zdaj ena dva mesca in lahko komot uporabljam mineralni puder in ne zgledam več kot razpadajoče truplo :D
vpvp
Sramežljivka
Sramežljivka

Imam jojobino olje, pa tudi kamilično, mazala sem se z kokosovim in kakavovim maslom....saj je vse ok dokler ne nanesem pudra...potem pa groza res...prav luske se vidijo....
Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a angel99 »

Pozdravljene punce!

Jaz pa iščem nek dober piling za obraz in dnevno vlažilno kremo.
Imam pa drugače mastno kožo nagnjeno k nepravilnostim.

Za zvečer že uporabljam čistilni gel+kremo za mozolje, po navodilih moje dermatologinje.

Zaenkrat sem imela v mislih tale piling: Slika
in tole kremo: Slika

Ima katera izkušnje s tema izdelkoma? :) Dobrodošel je tudi kak drug (boljši) predlog. :D

HVALA!
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

vpvp napisal/-a:Kremica je vedno prej. Nekaj časa mi je ta puder zelo ustrezal, zdaj pa sem vsa luskasta. Sem razmišljala že, da bi raje tekočega. Ampak mi je pomembno da je kozmetika naravna, zato sprašujem katerega mi priporočate?

Sicer ga nisem sprobala, ampak Artdeco ima mineralni puder tudi v tekoci razlicici, nisem pa se poglabljala v sestavine, tako da ne vem, ali je kaj manj naraven kot tisti v prahu.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Beya_ »

angel 99, balea piling imam zdaj doma in men je super. Si pa pol še namažem s kremo in mam res gladko kožo. :)
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Green Cookie »

Ali mi lahko katera pove za kakšen dober silikonski primer? Cena ni važna. Do sedaj sem kupovala v avstriji od znamke iQ, zelo mi je ustrezal, ni mašil por in puder se je obdržal tudi cel dan brez svetenja. Dal je tak žameten oz. smooth finish. Če katera ve za kaj takega, bi bila res hvaležna.
Poppy.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Poppy. »

Nujno!

Ali katera krema dejansko pomaga proti mastni koži na obrazu?
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

Meni ni še nobena :D Edino, kar mal pomaga, so pilingi. Če pa izveš za kakšno, mi sporoči prosim.
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica

Meni je pomagal gel aloe vere.

A res nobena ne uporablja primerja?? :?
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica

Re: Splošna vprašanja o nakupu kozmetičnih izdelkov

RABIM POMOČ!

Danes sem kupila prijateljici barvo za lase, vendar napačen odtenek. Je mogoče barvo vrniti oz. zamenjati za drugo? Račun imam.
Odgovori