Všeč mi je fant, ki ga v živo še nisem spoznala, piševa si na fb. Poznam njegove prijatelje, vendar on živi zelo daleč stran od mene, ker dela v drugem mestu, drugače pa je skoz živel tukaj. Rekel mi je, da se bo verjetno vrnil nazaj, tako da to ni ovira. Vsi njegovi prijatelji, ki jih poznam so rekli, da je v redu fant, vsi imajo dobro mnenje o njem.
Nekaj časa sva si pisala vsak dan in je pokazal zanimanje zame. Ostajala sem budna po celo noč, da sem si lahko pisala z njim, on pa tudi. Zelo mi je laskal, ko mi je pisal sem se počutila posebno. Nikoli mu nisem povedala koliko sem stara in me je enkrat vprašal, takrat sem morala odgovorit. Od takrat naprej me ni nikoli več kliknil. Mi pa še vedno ''lajka'' stanja na fb, pa kakšno povezavo. Jaz sem stara 18 let, on pa je 22, samo je verjetno to za njega tako velika ovira
Res mi je všeč, ne vem, če naj ga kliknem in vprašam, če je kaj narobe. Zmedena sem, ne vem kaj naj naredim. Zadnje čase sem zelo žalostna, čeprav vem, da je samo virtualni prijatelj mi ogromno pomeni, ko si pišem z njim! Zelo rada bi ga videla, vendar se več nič ne slišiva in je to nemogoče. Jaz sem preveč ponosna, da bi ga prva ogovorila, pa še on ve, da nikoli ne ''kliknem'' prva! Joj, res ne vem kaj naj naredim, pomagajte mi prosim 

sama sebi delaš probleme.
phahaha
Jest mislim, da mu je samo "gradiva" in vprašanj zmanjkalo pa ne bo kr neki pisu tam in enostavno čaka, da še ti mal vprašaš njega, moraš pa vedet da je komunikacija na fb pa potem če se bosta spoznala kr en šok in nastopi sramežljivost in z njo tišina.