Zdravo

..Tudi mene zanima, če sta že odpravila problem in kako..
Tudi sama sem v podobnih težavah.. le da to traja že dve leti!! Res pa je da se s fantom vidiva približno le enkrat na teden zaradi drugih obveznosti in pomanjkanja časa. Vmes sva bila tudi en teden na morju, jas sm pri njemu prespala.. on pri meni.. in nič! Na začetku zveze sva večkrat poskušala.. sedaj pa vedno manj.. Zdi se mi, da se fant boji ponovnega neuspeha (saj mu vedno upade, ko ga želi dati not) in se temu tudi izogiba.. Sicer se pa odlično razumeva.. Ogrooomno slišiva, če se že videti ne moreva toliko kot bi želela.. Le o najinem problemu se ne pogovarjava veliko, kar bom v prihodnje spremenila.. pač le spodbujava se v tem smislu, da saj enkrat pa bo.. Sexa z njim si resnično zelo želim.. in če nama v dveh letih ni uspeloo, se sprašujem če nama sploh bo.. To me vedno bolj teži.. Praktično furava zvezo brez spolnosti.. kar me počasi zelo motii.. sicer ga pa imam neznosno rada.. ampak strah me je, da bom začela zaradi tega nanj drugače gledati in se tudi ohladila.. česar pa nočem!
Zelo bi bila vesela vaših nasvetov, spodbud.. Ima katera podobne težave?
Lepo se mejte, Anja.