Vprašaj me...#45
- Tearjerker
- Cosmopsiho
- mastermind
- Kofetarica
- Kraj: London, UK
- Kontakt:
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
Nimam pojma, smz da do decembra ni nobenih rojstnih dni. Majo prijatelji ful čudno razporejene te rd preko leta... Npr, decmbra/začetek januarja vsaj enih 8, potem pa do marca nič in podobno..
Koliko ljudi povabiš na svoj rd in na koliko rdjev si ti (približno) povabljen (sorodniki ne štejejo)?
Greš rajši na kongresni/alkohol/po klubih žurko ali pri nekomu doma/pogovarjanje/dobro pit in dobro jest?
Kakšne so ponavadi tvoje žurke?
(pa prosim ne mi odgovarjat ne praznujem al kej, ker gre potem vsa moj trud z obsežnim vprašanjem v nič
)
Koliko ljudi povabiš na svoj rd in na koliko rdjev si ti (približno) povabljen (sorodniki ne štejejo)?
Greš rajši na kongresni/alkohol/po klubih žurko ali pri nekomu doma/pogovarjanje/dobro pit in dobro jest?
Kakšne so ponavadi tvoje žurke?
(pa prosim ne mi odgovarjat ne praznujem al kej, ker gre potem vsa moj trud z obsežnim vprašanjem v nič

ponavadi praznujem s fantom + temi ljudmi ki se najbolj druzimo ce so ravno v istem mestu kot jaz. ne delam zurke. me ponavadi oni poklicejo ce gremo kaj ven za rd, ali pa jaz njih. in naredimo odvisno od tega kar mi je. vse skupaj je zelo spontano. nikoli pa ne delam neke hude zurke in vabim random ljudi.
jaz sem pa tudi tako podobno povabljena odvisno kje so slavljenci. se tudi ne sekiram, ce kdaj kdo zeli praznovat samo s fantom, ali ga ni v mestu takrat.
ti?

ti?
Jaz na vsake par let organiziran eno jako žurko (brez sorodstva), zato da se snidemo spet, ker nas je življenje rahlo ločlo že. tam ene 30 folka in tudi ne vabim random ljudi.
ostale rojstne dneve kar se da ignoriram, ob priliki častim kaj mojim "lubekom", ne ubadam se z datumi. vabljena sem nazaj k istim, eno leto tako, drugič drugače, spet ja, spet ne. kakor si kdo zamisli. nimamo v običajo štet praznovanj in ceglat kdo je koga.
žurke ala "rožna", "kongresc", "majske" in vse vmes kar se je dalo, so me tak mhitro minle kot so me hitro primle. tak da absolutno sem za neko piknik varjanto, kamping varjanto,... pili na kongresnem smo kot mulci.
vikend je tu! plan?

žurke ala "rožna", "kongresc", "majske" in vse vmes kar se je dalo, so me tak mhitro minle kot so me hitro primle. tak da absolutno sem za neko piknik varjanto, kamping varjanto,... pili na kongresnem smo kot mulci.
vikend je tu! plan?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- Tearjerker
- Cosmopsiho