Kje hudiča naj najdem majice za čez pajkice, torej, da lih prekrijejo rit in spredaj seveda...ker sm precej visoka (177), mi vse prekratko in kul pajkice ostanejo neizkoriščene... Ne sme pa bit kot oblekca, do sredine stegan...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry. And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry. And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Punce boste vedele najbrž najboljš; kje bi dobil kak plašč za zimo v Lj?
Mora biti tist dol "poslanski", kratkega že mam enega, pa cena do ene 150€. Ni nujno, da je usnjen, sam da je kvaliteta in da se mi ne razpade po dveh sezonah.
Ja, jaz sem ga zasledila na vsaki drugi babi v LJ, še preden se je začel mraz Očitno je ta kopija Burberry Prorsum plašča zelo priljubljena (sej je dober drugač, sam jih je že kar preveč na ulicah ).