Ženska narava

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

^^ Daj, zapri, prosim. (Nice girl.) Ti nimaš izkušenj.
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: London, UK
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mastermind »

Demokracija na forumu? Ah, kaj bi o tem?
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Demokracija? Resno? Kaj pa seksizem, nestrpnost, nesramnost ... ki jih trosi CP? Aja ... ne, to ni pa nič. Ker moramo demokratično pustit, da fante blebeče kretenizme ... sicer si je pa itak v podpis napisal, da je troll ... torej? Kaj? A trollanje se tudi pusti? Ker je to demokratično? Brez veze ...
Uporabniški avatar
CorrectionPen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a CorrectionPen »

*Abby** napisal/-a: Kaj pa seksizem, nestrpnost, nesramnost ... ki jih trosi CP? Aja ... ne, to ni pa nič. Ker moramo demokratično pustit, da fante blebeče kretenizme ... sicer si je pa itak v podpis napisal, da je troll ... torej? Kaj? A trollanje se tudi pusti? Ker je to demokratično? Brez veze ...

Seksist sem res, z razlogom. Če babe ne bi ble tak podn, potem verjetno tudi seksist ne bi bil, se ti ne zdi?Dokler boste blebetale eno, mislile drugo, delale tretje bom seksist. Dokler boste srale na veliko s sarkazmom in masivnimi lažmi bom seksist. Dokler vam bojo možgani delovali zgolj nagonsko, v emocionalnem režimu, bom seksist. Dokler boste imele emocialne izpade, labilno in nestabilno obnašanje, bom seksist. Dokler se ne boste znale v določenih situacijah kontrolirat, bom seksist. Dokler ne boste imele vsaj kančka stvari, ki se ji reče j#bena moralna integriteta, bom seksist. Očitno bom ostal seksist.

Potem pa praviš, da sem nesramen, nestrpen ipd. Lej, jaz napišem tko kot je, brez dlake na jeziku in brez politično korektnega nakladanja. Sem na anonimnem forumu in ne na neumnem kofetkanju, kjer je vse skupaj podvrženo enim blesavim smernicam in pristranskosti, vsebina je pa ponavadi taka, katero folk hoče slišat, in ne takšna, ki odraža realno stranje. Potem pa še napišem resnico, stopim feministkam na žulj, in je takoj en halo.

Mishela napisal/-a:^to pa tud res ja:D

Lepo, da priznaš. Piškotek zate.
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a trust »

Ja Abby vsak dan se kaj novega naučim, zato sem tudi aktiven član :musik: :tanz: Kaj si mislila s tistim prezgodnja ejakulacija?
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

CP: Vse, kar si napisal, so neutemeljene neumnosti, ki izhajajo iz tega, da osebe poenostavljaš na raven objektov, ki jih razvrščaš zgolj glede na spol ter ekonomski razred ter si zagrenjen in nesrečen, ker ne želiš doumeti, da je problem v tebi in ne v svetu.

trust: To je bila zgolj šala na pripombo, ki jo je, če se ne motim, podal wasd(!), da ''prijazni fantje zadnji končajo''. On je meril na orgazem in jaz sem s floribundo delila mnenje, da je bolje, če moški kasneje doživi orgazem, ker seks tako dlje traja. Seveda je to bila cinična pripomba, glede na to, da je wasd meril na to, da prijazni fantje ne dobijo seksat, midve sva pa to namenoma ''napačno'' razumeli. Jezus ... razumljivo? :D Sem na pol mrtva od utrujenosti, najbrž sem čisto preveč zapletla tole.
wasd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a wasd »

Za vse, ki potrebujejo dodatno razlago.

http://www.urbandictionary.com/define.p ... ish%20last
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

CorrectionPen napisal/-a:Seksist sem res, z razlogom. Če babe ne bi ble tak podn, potem verjetno tudi seksist ne bi bil, se ti ne zdi?

Babe so podn...zakaj pa se potem toliko sekiraš okrog njih? Zakaj si na roza forumu, če dobivaš mnenja od večino nasprotnega spola?
Saj na forumu si "anonimen" in to. Ampak, to pisanje dejansko izhaja iz pravih oseb. In tega me je groza, ker- takšni bodo mogoče imeli otroke. In kaj, ali bodo ti res tako drugačni od svojih staršev? Dvomim.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Captain
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Captain »

Kaj pomeni fraza "Prijazni fantje končaji zadnji" ali "Nice guys finish last", si lahko po želji dodatno ogledate v teh dveh video spotih: :) :)

- http://www.youtube.com/watch?v=xfeys7Jfnx8
- http://www.youtube.com/watch?v=2Fz3zFqLc3E

Aja pa obnašanje nekaterih me čisto spominja na epizodo Southparka, kjer so nezadovoljni tipi ves čas pljuvali po vsem kar leze in gre, dokler ni vladna agencija za takšne meritve umetno znižala nacionalno povprečje dolžine moškega premoženja...ko so osebki ugotovili, da je povprečje vendarle nižje, so bili dosti bolj zadovoljni z življenjem :D :D

(p.s.: ti osebki se seveda naokoli vozijo z največjimi avti, z največjo porabo, največ konjskih moči ipd.) :D
*Lani*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lani* »

CorrectionPen napisal/-a:Seksist sem res, z razlogom. Če babe ne bi ble tak podn, potem verjetno tudi seksist ne bi bil, se ti ne zdi? Dokler boste blebetale eno, mislile drugo, delale tretje bom seksist. Dokler boste srale na veliko s sarkazmom in masivnimi lažmi bom seksist. Dokler vam bojo možgani delovali zgolj nagonsko, v emocionalnem režimu, bom seksist. Dokler boste imele emocialne izpade, labilno in nestabilno obnašanje, bom seksist. Dokler se ne boste znale v določenih situacijah kontrolirat, bom seksist. Dokler ne boste imele vsaj kančka stvari, ki se ji reče j#bena moralna integriteta, bom seksist. Očitno bom ostal seksist.

Ja, če obstaja ena ženska, ki ima čustvene izpade, se v določenih situacijah ne zna nadzorovat in vse drugo, kar si naštel, te nikakor ni za dojemati kot posameznico, ampak kot predstavnico vseh žensk, po kateri se da soditi vse ženske. Če pa obstaja en moški, ki ima čustvene izpade, je to posameznik, po katerem se ne da soditi vseh moških. :lach:

CorrectionPen napisal/-a:Potem pa praviš, da sem nesramen, nestrpen ipd. Lej, jaz napišem tko kot je, brez dlake na jeziku in brez politično korektnega nakladanja.

Ja, v tem, da napišeš brez dlake na jeziku je težava, ne pa v tem, da napišeš brez premisleka, kot napiše vsak, ki na osnovi predsodkov posplošuje, da so pogledi in obnajašnje več milijard posameznikov popolnoma isti. :lach:

wasd napisal/-a:Za vse, ki potrebujejo dodatno razlago. http://www.urbandictionary.com/define.p ... ish%20last

Taki prijazni fantje vsekakor. Ti pa tudi niso dejansko prijazni fantje, ampak fantje, ki so se poimenovali za prijazne, ker žensk ne dojemajo kot osebe, ampak kot avtomate za seks, ki naj bi jim vrgli ven seks, ko vanje vstavijo najmanjšo možno in po možnosti še neustrezno in ponarejeno enoto prijaznosti. :P :lach:
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Beya_ »

CorrectionPen napisal/-a: Dokler vam bojo možgani delovali zgolj nagonsko, v emocionalnem režimu, bom seksist. Dokler boste imele emocialne izpade, labilno in nestabilno obnašanje, bom seksist. Dokler se ne boste znale v določenih situacijah kontrolirat, bom seksist.

Ali to pomeni, ker imamo ženske (oz. nasploh ljudje) čustva, nas to naredi manj vredne, histerične in nespametne? Veš kaj... Svet je že itak zasut z moškimi kot ti, ki naj bi bili razumni, pametni, neemocionalni, hladni in kao najboljši. Bullshit! Svet je pokvarjen zaradi takšnih moških, ker sprejemajo shitty odločitve (npr. iti v vojno brez pravih razlogov ... ijaaaa, hladni in razumni moški so prva liga... ouje!). In btw, če z moške strani vse štima tak kot treba, potem je teh čustvenih izpadov res malo. Nobena oseba si nebo nekaj namišljevala, če nebo imela povoda za to. Za vsako kregarijo, karkoli, sta kriva dva in ne eden. In še nekaj ... ti izpadi, kao: ''Dokler vam bojo možgani delovali zgolj nagonsko, v emocionalnem režimu, bom seksist. Dokler boste imele emocialne izpade, labilno in nestabilno obnašanje, bom seksist...'' to je ravno tipičen primer (po tvojem) ženske s čustvi. In ti počneš ravno to, kar ne pričakuješ od žensk. Razumen moški po tem takem nebi pisal na forum, ampak si spravil svoj lajf v red in poiskal punco z enakimi vrednostami... ampak ja, dosti lažje je objavljat na forumu!
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
neznanec
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a neznanec »

*Lani* napisal/-a:Taki prijazni fantje vsekakor. Ti pa tudi niso dejansko prijazni fantje, ampak fantje, ki so se poimenovali za prijazne, ker žensk ne dojemajo kot osebe, ampak kot avtomate za seks, ki naj bi jim vrgli ven seks, ko vanje vstavijo najmanjšo možno in po možnosti še neustrezno in ponarejeno enoto prijaznosti. :P :lach:

Vidim, da tale link tiščiš kjerkoli se da :) Ampak te ne obsojam, po vsej verjetnosti si bla prizadeta na ta način in maš ful neprijetno izkušnjo s tem.

Glih danes, namest da bi šu na faks ( :), sm naletel na tale video. V njem ženska, psihologinja, za katero je res videt, da ve, o čem govori, govori ravno o tej problematiki:

http://www.youtube.com/watch?v=a9XDb0nxSO4

Začne (po 2 minuti) ravno tako, da predstavi en feminističen pogled in o njem pove svoje mnenje. Vredno časa. Je pa mentalno precej "taxing", to pomen, da zahteva koncentracijo, če ne izgubiš rdečo nit.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Kaj je pa s teboj narobe? To, o čemer piše Lani, so dejstva, ne pa ''njeno feministično mnenje, ki ga je pridobila, ker je bila prizadeta''. Halo?! Prvič: Feminizem se bori za enakost vseh ljudi. Kaj imaš proti temu? Kar se tiče drugega ... ja: moški, kot je CP, ki trdijo, da so (ali so bili nekdaj) prijazni fantje, hkrati pa so polni seksizmov, nesramnosti, nestrpnosti in predvsem užaljene otroške jezice, NISO prijazni fantje. In fantje, ki se družijo z žensko in pričakujejo od nje v ZAMENO za prijateljstvo seks, NISO prijazni fantje. Niso zmožni videt osebo kot subjekt, temveč kot objekt, ki naj zadovoljuje njihove želje. Prijazni fantje so veseli prijateljstva z žensko in ne pričakujejo ničesar v zameno, so odprti, so sposobni ponosno povedat, da so FEMINISTI in nikakor ne delijo vseh ljudi zgolj glede na njihov spol. FUJ IN FEJ! :evil:
neznanec
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a neznanec »

Če si iskreno taka, da ti je res mar za enakost obeh spolov, potem vsaka čast. Sej berem tvoje prispevke in ti bi to tud verjel. Krivice so na obeh straneh, priznam.

Žal to ni to, v kar se je feminizem izrodil. Izrodil se je namreč v hordo žensk, ki so bile tako in drugače prizadete (ali naučene strani mater samohranilk, + še drugi razlogi), in so sovražne proti vsem moškim. Njim se sploh ne gre za enakost. Izmislite si novo besedo, ta je preveč omadeževana, če je tvoja agenda čista.

Pa tisto, ko so se feministke na javni ameriški televiziji na polno posmehovale, ko je neka ženska iz ljubosumja odrezala možu tiča in ga vrgla v smetnjak. Se hočeš s takimi poistovetit?
Nekje so naredili eksperiment, ko najprej moški v javnosti znaša nad žensko. Odreagira skoraj vsak mimoidoči, itak, žensk se ne tepe. Nato so zamenjali vloge. Poglej tale video (in bodi pozorna na reakcijo neke ženske): http://www.youtube.com/watch?v=LlFAd4YdQks

S tem, kar si napisala, se strinjam. Tud s tem, da CP nima čistih namenov, ker ima vedno zadaj skrito agendo, sploh zdej, k sm prebrau tisto njegovo temo. Kakršni koli skriti nameni, hlinjenje prijateljstva, etc je men ogabno. Rd mam odnose take, da je jasno, kaj lahko kdo pričakuje.

Problem je, če ženska ve za čustva moškega in to zavestno izkorišča. Na prejšnjem videu je ženska povedala za primer, kako se je punca izrazila glede fanta, ki jo je imel rad:
"That Jack, he's my bitch".

(torej nekdo, ki obstaja samo zato, da je njej na uslugo, da ga izkorišča za darilca, pozornost, ...)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ To, o čemer ti pišeš, ni feminizem(!) in zato feminizem(!) ne potrebuje nove besede! In da ne bi o tem, koliko je kdo prispeval k temu, da se feminizem dandanes večkrat zelo narobe razume ... (pa tudi na faksih se o njem zelo različno predava, žal). To, o čemer ti pišeš, je (žensko) nasilje in zloraba feminističnega gibanja. In to je vsa resnica.

Izkoriščanje je obsojanja vredno, ne glede na spol/raso/starost/spolno usmerjenost/versko prepričanje/politično opredelitev itd., osebe, ki izkorišča, jaz nisem nikoli trdila kako drugače in se seveda strinjam, da ni prav, da ženska namensko in/ali zavestno izkorišča moškega. (Kot tudi ni prav, če izkorišča drugo žensko ali če moški izkorišča žensko ali drugega moškega, a ne ...) In enako nasilje ni dopustno, ne glede na to, kdo je nasilen in do koga. (Razen samoobrambe, da smo si na jasnem.)

Če bi več bral poste od Lani, bi po mojem vedel, na kaj je merila s svojimi posti in mislim, da se bi strinjal z njo.
Odgovori