Mislim, da sem bila stara 13. Fant je bil zelo luškan, spominjal me je na enega rokometaša, bil je pa 5 let starejši. Šlo je dobro, vmes sem edino nekajkrat pogledala Potem pa sem se zdela sama sebi ful kao odrasla in uau, kaj je bilo to zdaj itd...smo imele s kolegicami materiala za čvekanje za nekaj časa Lep spomin v gl.
a-a. to mi ni kul. moje ročice se "na način masaže" dotikajo samo izbrancev. to je fant, ožja familija, določene frendice in določeni bratranci. vsi razen fanta imajo tudi omejeno kje.
zadnji film, ki si ga gledala v kinu in tvoja "imdb" ocena.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
ne. nikol v lajfu še nisem mešala koktajlov. verjetno zato, ker jih ne maram. in ne maram jih, ker niso dobri. al pa še jaz pač nisem naletela na dobrega.
borštnikovo ja. linhartovo ne. zato pa namesto tega kak drug gledališki festival. morem si it živalsko farmo pogledat, ker je ravno pobrala nagrado na zlati palčici.
letos ne vem če mi bo uspelo prit na borštnikovo, čeprav bi si želela.