Ženska narava
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
s0nckic4 napisal/-a:cp, če je point samo eno napičit, pa ne it za ženskami, ki se zavedajo, da so hude.
potem pojdi za eno sivo miško, ki je itak noben ne pogleda. bo bolj vesela pozornosti, kot pa ena, ki dobiva komplimente iz vseh strani nonstop.
s tem si boš tudi pridobil samozavest in boš lažje pristopal do žensk. čez čas bodo padle tudi hude. zna pa bit, da se boš do takrat brezčustvenega podiranja itak že naveličal. ampak dokler boš na ženske gledal kot na objekt, več kot kakšna aferica itak ne bo funkcioniralo. da ne bomo potem spet ženske vsega krive
Po drugi strani se pa zares hüdim ženskam večina moških ne upa približati...smo imeli njega dni na fitnessu eno res ultimativno bejbo, ki sva si jo upala ogovoriti samo dva, od tega je bil en njen sošolec. Je pa hodila s pilotom, ki pa je premalo (finančno) vlagal v njuno razmerje.
Beya_ napisal/-a: ko on odpre usta, ženske dejansko utihnemo.
Čestitam, pravilno ste vzgojene.
Drugače pa über bauch ni problem, če ima tip denar/ugled/pozicijo...poznam debeluha, ki spromovira ženske v medije in stalno podira lepotice. Niso vse ženske take (grde itak nimajo šans), ampak precej se jih da dobiti na veliko mošnjo.

- CorrectionPen
- Komunikatorka
*Abby** napisal/-a: ... tisti, s katerimi sem seksala, so me vsi(!) dobili na samozavesten nastop ... in razen te omenjene izjeme, velja enako tudi za vse tiste, s katerimi sem se poljubljala/mečkala. In absolutno za vse, s katerimi sem (bila) v zvezi.
Si zihr, da so te dobili na dejansko samozavest ali bolj na tisto namišljeno samozavest oz. vtis samozavesti?Fora je v tem, da je kakršnokoli povezovanje seksualne atrakcije (in posledično sexa) in samozavesti fail iz treh razlogov:
1. Sex se je zgodil samo zaradi fizične atrakcije, samozavest je pa bila uporabljena kot izgovor. Tako ženska ravna v skladu z družbenimi normami in se izogne oz. poskuša izgonit negativnemu vtisu, torej se o vzrokih za sex zavestno zlaže.
2. Sex se zgodi zaradi fizične atrakcije, vendar ženska tega ne vidi oz. se ne zaveda. Ženska v tem primeru dojema tipa kot samozavestnega in mu poleg tega pripiše še kup enih pozitivnih lastnosti, ki jih tip sploh nima ali pa niso tako izrazite, kot jih ona vidi. To, da se podzavestno atraktivnim ljudem pripisuje in napihuje pozitivne lastnosti (neatraktivnim pa nasprotno), ki jih sploh nimajo, gledam že cel lajf in glejga zlomka to pojav ima celo ime - Halo efekt.
3. Vprašanje, če tudi ima tip res samozavest, koliko to dejansko vpliva na seksualno atrakcijo in posledično na sex, če sploh?
s0nckic4 napisal/-a:cp, če je point samo eno napičit, pa ne it za ženskami, ki se zavedajo, da so hude.
Saj ne lezem za hudimi, sploh pa ne za eno noč. Taka ženska ima že po defoltu prekleto dvignjen standard, na "ladies night" ga pa še zviša. Ne samo da od take ženske ne bo nič, ali te bo lepo zignorirala, ali se bo potrudila, da te odj#ebe v stilu, ali bo pa hotela bit vljudna med tem ko ji boš šel pošteno na k#rac s svojo prisotnostjo, namesto da bi ob sebi imela kakega hudega tipa. Največ kar lahko dobiš od take dečve je facebook, če je pa pijana, pa mogoče telefonsko.
potem pojdi za eno sivo miško, ki je itak noben ne pogleda. bo bolj vesela pozornosti, kot pa ena, ki dobiva komplimente iz vseh strani nonstop.
Sem probal, pred kratkim, pa mi ni šlo. Našel sem en par punc v diskaču, ki sta sami plesali. Take skoraj garantirano pridejo po k#rac, pa čeprav zaprisegajo na vso svojo familijo, da so prišle samo plesat, tako da sta bili idealni kandidatki - no skoraj, ena je bila luštna, druga bolj okrogla. Wingman je napadel lušno, jaz sem pa vzel ta okroglo. Punca je zagrabila, vendar stvari niso šle, tako kot bi morale. Nekako se nism mogel prisilit, da bi tako punco odpelov domov, ker mi pač vizualno ne ustreza in v takem primeru teško ostanem v komunikaciji, kaj šele da bi bilo kaj več. Mogoče bi bilo drugače če bi kakega spil. So pa ble hecne punce, ki so mimo hodile - prvo so najbolj očitno prečekirale to špelo s katero sem plesal, potem pa mene nato je pa sledila tista "Wtf tastar?" grimasa

Zadnjič spremenil CorrectionPen, dne 05. Okt. 2013 20:35, skupaj popravljeno 2 krat.
^^ Daj, CP - kolikokrat si ti kaj seksal? In kolikokrat bi rad?
Tisti, s katerimi sem seksala, so me, seveda - kako pa bi sploh lahko bilo drugače? - seksualno privlačili. Ampak ne: spolna privlačnost =/= fizična privlačnost. Mi lahko torej razložiš, zakaj bi, če bi ta tvoja teza držala, zavrnila seks s fantom, ki je ležal v moji postelji sredi noči in je bil res zelo, zelo čeden, če sem povsem objektivna? In zakaj nisem zavrnila seksa z na pogled precej povprečnim fantom, ki se je ves večer zelo spoštljivo, samozavestno in duhovito obnašal do mene? In zakaj sem najboljši seks v življenju doživela s fantom, ki me prvič, ko sem ga videla, ni niti malo seksualno privlačil, oziroma ga začela dojemati kot seksualno neizmerno privlačnega šele po tem, ko sem ga poznala nekaj mesecev?
Fizična privlačnost je izjemno variabilen pojem, tako ali drugače. Moški, ki je meni nadnaravno privlačen, moji kolegici sploh ni všeč, jaz pa se ne bi s palico dotaknila tipa, s katerim ima ona nor strasten seks. Kako je torej to mogoče? Hm? Ali pa ti res živiš v svetu, kjer imamo vse ženske enak okus za moške?
In ja: samozavest neizmerno(!) vpliva na seks. (Joj, kako malo ti veš o spolnosti ... ) Samo samozavesten tip bo sproščen in sposoben s seksi nasmehom prenesti komentar v smislu: Ej, ne tule, malo bolj levo ... Nesamozavesten tip bo v postelji zelo hitro neroden, okoren, hitro bo prizadet in vsekakor si ženske ne bo divje, spretno, strastno vzel ...
Povsem je vseeno, kakšne mišice ima moški, kako dolg penis, kako čeden/možat obraz ... pa to si tudi ti sam prodajal še nekaj časa nazaj, ko si kopiral tekst od nekega zafrustriranega tipa, ki je trdil, da lahko dobi katerokoli žensko, ker ima pravi pristop ... in si trdil, da ima on prav ... kaj zdaj? A ima ali nima? In ne: en samozavesten, a na pogled povprečen moški ne bo dobil v posteljo vsake ženske, do katere bo pristopil ... ampak tudi na suhem ne bo. In to bi bil zate že ogromen napredek, kajneda?
Tisti, s katerimi sem seksala, so me, seveda - kako pa bi sploh lahko bilo drugače? - seksualno privlačili. Ampak ne: spolna privlačnost =/= fizična privlačnost. Mi lahko torej razložiš, zakaj bi, če bi ta tvoja teza držala, zavrnila seks s fantom, ki je ležal v moji postelji sredi noči in je bil res zelo, zelo čeden, če sem povsem objektivna? In zakaj nisem zavrnila seksa z na pogled precej povprečnim fantom, ki se je ves večer zelo spoštljivo, samozavestno in duhovito obnašal do mene? In zakaj sem najboljši seks v življenju doživela s fantom, ki me prvič, ko sem ga videla, ni niti malo seksualno privlačil, oziroma ga začela dojemati kot seksualno neizmerno privlačnega šele po tem, ko sem ga poznala nekaj mesecev?
Fizična privlačnost je izjemno variabilen pojem, tako ali drugače. Moški, ki je meni nadnaravno privlačen, moji kolegici sploh ni všeč, jaz pa se ne bi s palico dotaknila tipa, s katerim ima ona nor strasten seks. Kako je torej to mogoče? Hm? Ali pa ti res živiš v svetu, kjer imamo vse ženske enak okus za moške?
In ja: samozavest neizmerno(!) vpliva na seks. (Joj, kako malo ti veš o spolnosti ... ) Samo samozavesten tip bo sproščen in sposoben s seksi nasmehom prenesti komentar v smislu: Ej, ne tule, malo bolj levo ... Nesamozavesten tip bo v postelji zelo hitro neroden, okoren, hitro bo prizadet in vsekakor si ženske ne bo divje, spretno, strastno vzel ...
Povsem je vseeno, kakšne mišice ima moški, kako dolg penis, kako čeden/možat obraz ... pa to si tudi ti sam prodajal še nekaj časa nazaj, ko si kopiral tekst od nekega zafrustriranega tipa, ki je trdil, da lahko dobi katerokoli žensko, ker ima pravi pristop ... in si trdil, da ima on prav ... kaj zdaj? A ima ali nima? In ne: en samozavesten, a na pogled povprečen moški ne bo dobil v posteljo vsake ženske, do katere bo pristopil ... ampak tudi na suhem ne bo. In to bi bil zate že ogromen napredek, kajneda?

Džeki napisal/-a:Mislim, da je cilj mladičev, ki tukaj sprašujejo, predvsem eno napičit. Zato jim dajem nasvete, ki jim jih pač dajem. Pri tem rad upoštevam način razmišljanja, ki je sogovorniku blizu. nerad ljudi prepričujem v nekaj, v kar ne verjamejo.
Ja, ampak če jim je to cilj, jim lahko isto tako poveš tudi, da naj koga kar posilijo, kar je še učinkoviteje, etično pa isto toliko kot nekateri pristopi iz objav, kot jih nekateri uporabniki vztrajno lepijo.

Tudi, če ne obravnavaš etičnosti, ampak izključno učinkovitosti tega, da nekoga nadleguješ dokler ne popusti, da nekoga pretepeš, da bi se z njim povezal in tako dalje, to kot pristop ne deluje. Tudi to, da si lep in samozavesten, kot pristop ne deluje. Ljudje so si enostavno preveč različni, da bi lahko posplošil, da je lepo točno to in to, da je samozavest točno to in to, da vsi ljudje vidijo kot samozavest točno to in to in da vsi ljudje padajo na lepoto in samozavest, kaj šele na točno tako lepoto in točno tako samozavest.

@cp: tudi za ons je včasih treba gradit
večina žensk ni po sistemu: gre ven, spozna hudega tipa in ga odpelje domov. oz vsaj jaz jih ne poznam.
prej po sistemu: gre ven, spozna hudega tipa, se mogoče zapleteta in izmenjata kontakte in se dobita še kdaj drugič preden dejansko pride do seksa. vmes pa pecanje preko različnih elektronskih medijev. ženske imamo rade zapeljevanje, čeprav se dostikrat zavedamo, da nikamor ne pelje. na svetu ne obstajajo samo ons in pa resno razmerje
abby: se ne strinjam, da je sive miške lažje prizadet. tudi "hude" babe so morale čez trening spoznavanja kako ločit zrno od plevela in se med tem verjetno kdaj opekle. nekje so se morale naučit da ne padajo več na najbolj blesave fore, ali z lastno izkušnjo ali z opazovanjem izkušenj drugih.
je pa tako, da mora biti človek sposoben emocionalno predelat da je nekdo izrabil njegovo zaupanje in se iz tega kaj naučit ter osebnostno zrast. se dogaja nonstop, da se naše zaupanje izrablja, največkrat v marketingu
se mi pa zdi, da lahko dober player obrne (skoraj) vsako žensko ne glede na njene prejšnje izkušnje (velja za oba spola). predvsem, ker jo zna prebrat in počne stvari po katerih hrepeni. ko šele spoznavaš nekoga je precej težko ločit ali je pristno ali samo zelo profesionalno odigrano. pri teh stvareh je treba pač včasih treba tvegat in upat na najboljše.

večina žensk ni po sistemu: gre ven, spozna hudega tipa in ga odpelje domov. oz vsaj jaz jih ne poznam.
prej po sistemu: gre ven, spozna hudega tipa, se mogoče zapleteta in izmenjata kontakte in se dobita še kdaj drugič preden dejansko pride do seksa. vmes pa pecanje preko različnih elektronskih medijev. ženske imamo rade zapeljevanje, čeprav se dostikrat zavedamo, da nikamor ne pelje. na svetu ne obstajajo samo ons in pa resno razmerje

abby: se ne strinjam, da je sive miške lažje prizadet. tudi "hude" babe so morale čez trening spoznavanja kako ločit zrno od plevela in se med tem verjetno kdaj opekle. nekje so se morale naučit da ne padajo več na najbolj blesave fore, ali z lastno izkušnjo ali z opazovanjem izkušenj drugih.
je pa tako, da mora biti človek sposoben emocionalno predelat da je nekdo izrabil njegovo zaupanje in se iz tega kaj naučit ter osebnostno zrast. se dogaja nonstop, da se naše zaupanje izrablja, največkrat v marketingu

se mi pa zdi, da lahko dober player obrne (skoraj) vsako žensko ne glede na njene prejšnje izkušnje (velja za oba spola). predvsem, ker jo zna prebrat in počne stvari po katerih hrepeni. ko šele spoznavaš nekoga je precej težko ločit ali je pristno ali samo zelo profesionalno odigrano. pri teh stvareh je treba pač včasih treba tvegat in upat na najboljše.
Vsak raj ima svojo kačo.
- CorrectionPen
- Komunikatorka
s0nckic4 napisal/-a:@cp: tudi za ons je včasih treba gradit
večina žensk ni po sistemu: gre ven, spozna hudega tipa in ga odpelje domov. oz vsaj jaz jih ne poznam
Kdaj in če bo bejba tipu dala je odvisno na koliko atraktivnega tipa naleti. Če gre za kakšno top šit robo, mu bo spustila hlačke že prvi večer, če pa gre za malo manj atraktivnega modela, ampak še zmeraj atraktivnega, se pa ponavadi dobita na 1-2 formalnih srečanjih in se na to dasta dol. Na kratko povedano, bolj zgledaš prej boš dobil, pač nič novega, sicer pa to sploh ni point. Point je v tem, da če nisi atraktiven (beri hud tip), da nimaš kaj računat na sex z povprečno, kaj šele z žensko malo boljšega izgleda, sploh pa ne na prvo noč.
*Abby** napisal/-a:^^
... Mi lahko torej razložiš, zakaj bi, če bi ta tvoja teza držala, zavrnila seks s fantom, ki je ležal v moji postelji sredi noči in je bil res zelo, zelo čeden, če sem povsem objektivna?...
/quote]
Enostavno; zato ker on ni hotel oz. je bilo vse odvisno od njega in ne od tebe. Ne mi rečt, če bi ti ta tip začel mahat s k#rcam, da bi se kar obrnila na svojo stran pojstle in mu rekla "Ejga, dons pa ne bi", haha dej nehej Abby.Ker si bila pijana in/ali si slutila, da ga je malo več med nogami.In zakaj nisem zavrnila seksa z na pogled precej povprečnim fantom, ki se je ves večer zelo spoštljivo, samozavestno in duhovito obnašal do mene?In zakaj sem najboljši seks v življenju doživela s fantom, ki me prvič, ko sem ga videla, ni niti malo seksualno privlačil, oziroma ga začela dojemati kot seksualno neizmerno privlačnega šele po tem, ko sem ga poznala nekaj mesecev?
Ker ga je dosti med nogami.Fizična privlačnost je izjemno variabilen pojem, tako ali drugače. Moški, ki je meni nadnaravno privlačen, moji kolegici sploh ni všeč, jaz pa se ne bi s palico dotaknila tipa, s katerim ima ona nor strasten seks. Kako je torej to mogoče? Hm? Ali pa ti res živiš v svetu, kjer imamo vse ženske enak okus za moške?
Fizična privlačnost je zelo objektiven in nevariabilen pojem, subjektivna je bolj takrat, ko je treba izbirat med povprečnimi tipi za it v zvezo in nardit kompromis. Ko je pa v igri samo sex oz. fizična privlačnost, potem imate ženske za pop#zdit enak okus, katerega razlog je pa pač čisto biološko-evolucijski (dobri geni, varnost, ženska zanosi in mora biti zbirčna, tip pač ne ker mu ni treba in ne more, bla bla bla.. saj poznaš ta del štorije). V glavnem ko je treba tipa rankirat po privlačnosti, se med ženskami ustvari zelo enotno mnenje. Z razlogom je rek "Visok, temen, čeden", za žensko tega ni.
Povsem je vseeno, kakšne mišice ima moški, kako dolg penis, kako čeden/možat obraz ... pa to si tudi ti sam prodajal še nekaj časa nazaj, ko si kopiral tekst od nekega zafrustriranega tipa, ki je trdil, da lahko dobi katerokoli žensko, ker ima pravi pristop ... in si trdil, da ima on prav ... kaj zdaj? A ima ali nima?
Ima prav, vendar se nisam strinjal z vsem kar je napisal. Najbolj me je kakopak zmotil prav tisti del, ko je napisal, da je povsem vseeno kako izgledaš. Sicer je bila bolj poanta tistega članka o osnovi ženske narave - laganje, sarkazem, ženski bullšit, labilnost, rajc na bad boy-e, velika vloga emocij... in ne samo kako žensko na hitro poj#bat.
Zadnjič spremenil CorrectionPen, dne 06. Okt. 2013 12:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Ja tako to je. Zakaj bi to bila krivica? Vsi tipi, ki jih poznam in veljajo za "atraktivne", ful delajo na sebi. Predvsem fizično, recimo ne žrejo sladkarij, športajo, da zgledajo tip top. Lepo se oblačijo in tako naprej.
Večini tipov se to ne da. Zato je čist pravično, da ima tip, ki s tega vidika vlaga nase, več šans pr ženskah.
Delaj na sebi, izoblikuj si telo, začni se lepo oblačit in ženske te bodo opazile. Saj je to recept, v katerega verjameš, rešitev imaš, vse je na tebi.
Ali pa ostani na nivoju večine in čakaj, da te ena obupana pobere, odločitev je samo tvoja.
Je pa "hudost" ženske en hudo smešen pojem. Zrihtana namreč skoraj vsaka zgleda huda. Hudost ženske se presoja, ko je čimmanj namazana.
Večini tipov se to ne da. Zato je čist pravično, da ima tip, ki s tega vidika vlaga nase, več šans pr ženskah.
Delaj na sebi, izoblikuj si telo, začni se lepo oblačit in ženske te bodo opazile. Saj je to recept, v katerega verjameš, rešitev imaš, vse je na tebi.
Ali pa ostani na nivoju večine in čakaj, da te ena obupana pobere, odločitev je samo tvoja.
Je pa "hudost" ženske en hudo smešen pojem. Zrihtana namreč skoraj vsaka zgleda huda. Hudost ženske se presoja, ko je čimmanj namazana.
Zadnjič spremenil Džeki, dne 06. Okt. 2013 12:32, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Cosmopsiho
^
Partybreaker!
Kaj kvariš vzdušje, hočem ga pripravit do tega, te svojo teorijo spremeni v prakso.
Če se zresnim. Pišemo o dveh različnih stvareh. CP piše o svetu seksa, avantur, ti pišeš o resnih zvezah.
Večini tipov dolgoročno ni problem dobit resne zveze. Pogoj je samo, da so pripravljeni dovolj dolgo čakat.
"Frajerskih" in "atraktivnih" tipov je omejeno število. Premalo za vse ženske. Zato ženske, če nočejo ostati same, konec koncev vzamejo, kar pač dobijo.
To je pa ja čisto enostavno za razumet.
Partybreaker!
Kaj kvariš vzdušje, hočem ga pripravit do tega, te svojo teorijo spremeni v prakso.
Če se zresnim. Pišemo o dveh različnih stvareh. CP piše o svetu seksa, avantur, ti pišeš o resnih zvezah.
Večini tipov dolgoročno ni problem dobit resne zveze. Pogoj je samo, da so pripravljeni dovolj dolgo čakat.
"Frajerskih" in "atraktivnih" tipov je omejeno število. Premalo za vse ženske. Zato ženske, če nočejo ostati same, konec koncev vzamejo, kar pač dobijo.
To je pa ja čisto enostavno za razumet.