Ženska narava
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
Jaz hodim v fitnes, ker se dobro počutim, ko nardim pošten trening in tako ohranjam fit postavo. Ta čas bi verjetno lahko sekal drva, ampak nisem gozdar in ne rabim drv. Meni ej to način življenja in to bom verjetno delal do smrti. tako, kot je enim način življenja, da se občasno prenažrejo, potem pa iščejo rešitve, kako naj shujšajo v 4 mesecih in potem se gredo jojo efekte.
Sej jaz konec koncev tud ne razumem, kako je lahko ena ženska v kafiču 2 uri, ali hodi po trgovinah. Ziher bi lahko ta čas kaj drugega počela.
Pa folka, ki hodi na vaške veselice, tudi ne razumem. Kaj naj zdaj? So zato budale?
Sej jaz konec koncev tud ne razumem, kako je lahko ena ženska v kafiču 2 uri, ali hodi po trgovinah. Ziher bi lahko ta čas kaj drugega počela.
Pa folka, ki hodi na vaške veselice, tudi ne razumem. Kaj naj zdaj? So zato budale?
-
- Cosmopsiho
sirova štručka napisal/-a:Take, ki morajo hodit v fitnes, bi jaz za delo ponucala, bi dobili mišice, ki bi služile svojemu namenu, plačat jim ne bi bilo treba, da lahko telovadijo, kake pametne vrednote bi razvili, kaj novega bi se naučili, pa še nekaj koristnega bi z delom, porabljanjem svoje energije ustvarili. Sami plusi torej.
Sami minusi. V fitnesu so ogledala, da se lahko gledaš.
- CorrectionPen
- Komunikatorka
- CorrectionPen
- Komunikatorka
*Abby** napisal/-a:^^ ''Budalaštine''? Ah, nevedni, ubogi otročiček, kako neizmerna je tvoja nevednost!![]()
V posteljo se pa ženske večinoma spravi, kakor sem napisala, z izvirnim, samozavestnim pristopom in dobrim smislom za humor. Pika.
Ja, ja ti kr prdi svoje. Rajši mi povej kakšno vreme je na tvojmu koncu, bo bolj koristno, kot pa tale mlatenje okol grma.
Sicer ti pa lahko dam iz prve roke izkušnje kolegov, kako je s tem porivanjem žensk, humorjem in epsko opevano samozavestjo. Primer se nanaša na 2 kolega, fora je pa povsod ista. Prvi kolega je neki latino-like guy, po izgledu v smeri idealnega moškega, pač visok, temn, čedn u faco ipd. Tip je kar se osebnosti tiče totaln šalabajzer, ne samo da je dolgočasna, mutava osebnost ko odpre gobec samo ko je treba dat hrano not, je tudi brez smisla za humor, poleg tega je en totaln, štorast butl z povprečnim nivojem samozavesti. A pa to ženske moti?Očitno ne, ker je on tisti v druščini, ki pride, porine ženske in gre, ostali smo pa za ženske pač za zabavat in plačat pijačo. Na drugi strani imam kolega, ki je njegovo nasprotje - neatraktiven, majhen, vendar je pa kot oseba za popizdit v redu. Tip ma tak smisel za humor da dol padeš in vsi, ki smo v njegovi druščini, ponavadi jokamo od smeha, poleg tega je zelo samozavesten tip in ima neverjetno velik družbeni krog. In catch?V sahari je večkrat padel dež, kot je pa on sexal, za razliko od tistega latino kolega, ki je potolkel toliko žensk, kolikrat so bi potolčeni vsi žebli v tvoji bajti. Še enkrat, gre za dva primera, fora je v veliki večini povsod ista. Samozavest in humor, yeah right. Abby zbud se.
Za razliko od tebe pa ti lahko jaz navedem primer moškega, ki je velik okrog 178 cm, z malo trebuščka, dejansko se mu že dela podbradek malo, ampak ej... ko on odpre usta, ženske dejansko utihnemo. Človek oddaja tako energijo, humor, samozavest, da ti je na koncu vseeno, kako zgleda... verjemi, lahko garantiram za vse moje kolegice (in sebe)... če bi si tega želela in nebi bilo posledic s tem, nebi dvakrat pomislilila na ''little party''
Dejstvo je... odvisno je od primera do primera. Res je, da zavaljen moški z uber trebuhom nebo dobil punco kar tako... vendar pa to še ne pomeni, da morš met 412-pack, da sploh lahko dobiš kakšno! Tud kak kilogramček več, ukrivljen nos al karkoli se lahko spregleda, če oddajaš samozavest, energijo in konec koncev, znaš tud zaflirtat z žensko (kar pa roko na srce, včasih ne zna niti najbolj atraktiven moški).

Dejstvo je... odvisno je od primera do primera. Res je, da zavaljen moški z uber trebuhom nebo dobil punco kar tako... vendar pa to še ne pomeni, da morš met 412-pack, da sploh lahko dobiš kakšno! Tud kak kilogramček več, ukrivljen nos al karkoli se lahko spregleda, če oddajaš samozavest, energijo in konec koncev, znaš tud zaflirtat z žensko (kar pa roko na srce, včasih ne zna niti najbolj atraktiven moški).
Sassy, Classy & a bit Smart Assy 

Tudi jaz imam dva primera: V prvem je punca izjemno čednega, privlačnega, visokega, temnega ... dolgočasnega(!) moškega zamenjala s samozavestnim, a majhnim, suhcenim, resnično grdim moškim. V drugem je pa punca najprej hodila s fantom, ki je imel atletsko postavo, čeden obraz, je veljal za res privlačnega, ampak neotesanega in otročjega, brez smisla za humor, s fantom, ki ima tisto, kar ti imenuješ baby face, je skrajno debel in nikakor na nobenem nivoju vizualno privlačen.
In niti ne rabim tako daleč, da navajam primere iz druge roke ... mene so fantje vedno dobili na samozavest in smisel za humor, enkrat samkrat ko sem izbrala nekega izjemno lepega fantiča, sem ga izbrala zgolj iz zabave in ker je bil pri roki ... Na koncu večera mi je bilo dovolj žal, da nisva seksala, ker je bil enostavno preveč bedast (na pogled pa ko slika) ... tisti, s katerimi sem seksala, so me vsi(!) dobili na samozavesten nastop ... in razen te omenjene izjeme, velja enako tudi za vse tiste, s katerimi sem se poljubljala/mečkala. In absolutno za vse, s katerimi sem (bila) v zvezi.
In niti ne rabim tako daleč, da navajam primere iz druge roke ... mene so fantje vedno dobili na samozavest in smisel za humor, enkrat samkrat ko sem izbrala nekega izjemno lepega fantiča, sem ga izbrala zgolj iz zabave in ker je bil pri roki ... Na koncu večera mi je bilo dovolj žal, da nisva seksala, ker je bil enostavno preveč bedast (na pogled pa ko slika) ... tisti, s katerimi sem seksala, so me vsi(!) dobili na samozavesten nastop ... in razen te omenjene izjeme, velja enako tudi za vse tiste, s katerimi sem se poljubljala/mečkala. In absolutno za vse, s katerimi sem (bila) v zvezi.
cp, če je point samo eno napičit, pa ne it za ženskami, ki se zavedajo, da so hude.
potem pojdi za eno sivo miško, ki je itak noben ne pogleda. bo bolj vesela pozornosti, kot pa ena, ki dobiva komplimente iz vseh strani nonstop.
s tem si boš tudi pridobil samozavest in boš lažje pristopal do žensk. čez čas bodo padle tudi hude. zna pa bit, da se boš do takrat brezčustvenega podiranja itak že naveličal. ampak dokler boš na ženske gledal kot na objekt, več kot kakšna aferica itak ne bo funkcioniralo. da ne bomo potem spet ženske vsega krive
potem pojdi za eno sivo miško, ki je itak noben ne pogleda. bo bolj vesela pozornosti, kot pa ena, ki dobiva komplimente iz vseh strani nonstop.
s tem si boš tudi pridobil samozavest in boš lažje pristopal do žensk. čez čas bodo padle tudi hude. zna pa bit, da se boš do takrat brezčustvenega podiranja itak že naveličal. ampak dokler boš na ženske gledal kot na objekt, več kot kakšna aferica itak ne bo funkcioniralo. da ne bomo potem spet ženske vsega krive

Vsak raj ima svojo kačo.