floribunda napisal/-a:
correction pena pa ne poslušaj, ker je skrajno zagrenjen. v življenju se mu še ni zgodilo, da bi kaka punca pristopila do njega, pa je zelen od zavisti. sej se bo tudi njemu enkrat sreča nasmehnila. proti plačilu, sicer....ampak jebatga. nekaj je nekaj, nič je nič.
V bistvu se mi je enkrat zgodilo, da je pristopila. Neka špelca je od nekje priletela in pričela z nekim bednim openerjem in nadaljevalja z mutenjem, vse lepo in prav dokler se ni izkazalo, da hoče spoznat mojega frenda, latino jebača. Seveda sem je hitro odpikiral in spiz#il v bližnjo gostilno na nekaj močnega.
@OP: Pa kaj je ta tip res tolk privlačen, da morš tolko premišljevat in načrtovat vsako potezo?
haley napisal/-a:Zdej nas pa že ful zanima kater nogometaš je to.

Glede na to kolk si napalila, je začelo rajcat še druge dečve in nazadnje tudi mene. Pokaži nam svoj hot stuff.
ursikaa napisal/-a:... samo a nebi izpadlo malo čudno da bi kar naenkrat delala čist blizu njega? je pa res da drugače pa res ne morem prit v kontakt z njim..
Tole sm mogu še enkrat prebrat.... Čakej, službo bi si zrihtala, samo da bi z njim v kontakt prišla? Stalker mode: ON, hot jebač detected. Obvesti me, ko boš začela vohljat okoli njegove bajte.