Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Kdo ve kje se bi dalo dobit takšno tiaro za rojstni dan? Prosim
http://www.balloonistics.in/Hairbands/Happy-Birthday-Tiara-id-193595.html
http://www.balloonistics.in/Hairbands/Happy-Birthday-Tiara-id-193595.html
-
floribunda
- Cosmopsiho

To so mere v inčih (google hitr najde v cm).
W- waist, pas
L- dolžina hlačnice
Izberi kavbojke, ki ti najbolj prilegajo in jih izmeri. Tukaj imaš v cm tabelo spodaj.
W- waist, pas
L- dolžina hlačnice
Izberi kavbojke, ki ti najbolj prilegajo in jih izmeri. Tukaj imaš v cm tabelo spodaj.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Rabila bi NUJNO pomoč
Ker sem bol sveže z nakupovanjem preko spleta, oziroma ker sem do sedaj kupovala samo iz Slo spletnih trgovin kjer je plačilo po povzetju, me zanima če mi lahko kdo razloži malo o paypal.
Prebrala sem da si lahko na paypal nakažeš denar preko položnice oziroma preko klika in da ne potrebuješ kreditne kartice, ampak tukaj se zatakne kako naj nakažem na paypal mogoče ve kdo? Vem da obstaja neka stran, kjer naj bi dobil št računa kam nakazati znesek, ki ga želiš na paypalu. Vendar ko prideš do plačila nikjer ne piše naslova nakazila kar pa je preko UPN oz preko spletne banke obvezen podatek
mi lahko kdo pomaga plissss 
Ker sem bol sveže z nakupovanjem preko spleta, oziroma ker sem do sedaj kupovala samo iz Slo spletnih trgovin kjer je plačilo po povzetju, me zanima če mi lahko kdo razloži malo o paypal.
Prebrala sem da si lahko na paypal nakažeš denar preko položnice oziroma preko klika in da ne potrebuješ kreditne kartice, ampak tukaj se zatakne kako naj nakažem na paypal mogoče ve kdo? Vem da obstaja neka stran, kjer naj bi dobil št računa kam nakazati znesek, ki ga želiš na paypalu. Vendar ko prideš do plačila nikjer ne piše naslova nakazila kar pa je preko UPN oz preko spletne banke obvezen podatek
mi lahko kdo pomaga plissss 

To za Zoisovo ne velja, predvidevam?