Klepetalnica #115
kolikor vem, so lani skoraj vsem odobrili pogojni vpis in ravno ta ''skoraj vsem'' me muči, ker imam slab občutek, glede na to, da sem enkrat letnik že ponavljala in mi še vedno ni uspelo narediti tistega izpita.
drugače je predmet anatomija s histologijo in embriologijo, histo in embrio sem naredla že v rednem prvem letniku, lani pa je bil pogoj za pogojni vpis, da narediš to dvoje in vsaj 5 kolokvijev (od 10tih) anatomije, letos pa baje da narediš vse kolokvije anatomije + praktičnega (to dvoje imam) oziroma se ne morejo odločit ali bo samo to pogoj ali boš moral imeti tudi izpit, ki pa ga nimam.
drugače je predmet anatomija s histologijo in embriologijo, histo in embrio sem naredla že v rednem prvem letniku, lani pa je bil pogoj za pogojni vpis, da narediš to dvoje in vsaj 5 kolokvijev (od 10tih) anatomije, letos pa baje da narediš vse kolokvije anatomije + praktičnega (to dvoje imam) oziroma se ne morejo odločit ali bo samo to pogoj ali boš moral imeti tudi izpit, ki pa ga nimam.
- Tearjerker
- Cosmopsiho
kolikor sem slišala od sošolcev, sta patologija pa fizia ful lahki v primerjavi z anatomijo
baje je samo mikrobiologija problem, brez katere pa tudi lahko prideš pogojno naprej
ne vem no.. pač, nimam druge izbire glih, če bi dobila na enem drugem faksu po izbiri prostor brez da plačam letnik, pol bi z veseljem šla

baje je samo mikrobiologija problem, brez katere pa tudi lahko prideš pogojno naprej
ne vem no.. pač, nimam druge izbire glih, če bi dobila na enem drugem faksu po izbiri prostor brez da plačam letnik, pol bi z veseljem šla
- Tearjerker
- Cosmopsiho
Okej ... samo nekaj ... meni je res strašljivo tole brat ... mislim, oprosti, Mishela, ampak ti (očitno) študiraš medicino. In kaj? A to vedno več ljudi danes razume kot neko pfilarijo, ki nima zanje nobenega pomena? Mislim ... zakaj potem vpisat medicino? Postavljat se da tudi s kakšnim drugim faksom ... 

-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho