Jaz sem pa malo razočarana nad to zadnjo sezono. Že prejšnja mi je bila slabša, prvih šest mi je bilo pa res super. V tej sezoni pa mi cela zgodba ni nič posebnega, Vogel mi že od začetka ni všeč (ona je največji psihopat

), Deb mi je bila že od začetka (poleg Dexterja) najboljši lik in mi ni všeč, kaj so naredili z njo (že to, da je ubila LaGuerto), prav tako mi je bil všeč njen odnos z Dexterjem, sedaj pa se je to spremenilo ... Bomo videli, kako se bo končalo

Sem pa tudi jaz pripravljena na žalosten konec za Dexterja. Si že od začetka predstavljam, da bo na koncu pač "moral" umret ali it v zapor.
Kar se pa njegovih žensk tiče, je pa meni verjetno bila Rita najbolj všeč, ker sta mi najbolj skupaj pasala in mi je bilo všeč, kako je njun odnos napredoval. Lumen je bila zelo OK, ampak ju nekak nisem videla skupaj. Hannah pa ... meh. Simpatična je ful, ampak kot lik mi pa že skoz ni neki extra, pa niti ne vem zakaj točno. Poleg tega je morilka (saj vem, da je Dexter tud, ampak njega preprosto moraš imeti rad

). Mogoče mi bo v tej sezoni malo bolj všeč, ker je predstavljena v drugačni luči. Sem upala, da bo kaj s Cassie, ker mi je bila zelo simpatična.