P: Nova kozmetika (maskara, laki za nohte, senčilo, šminka)

Se želite znebiti "stare šare"? To je pravi kraj za to...
Odgovori
pk4044
Sramežljivka
Sramežljivka

P: Nova kozmetika (maskara, laki za nohte, senčilo, šminka)

Neprebrana objava Napisal/-a pk4044 »

Zdravo,
prodajam naslednje izdelke:

Max Factor Masterpiece High Definition maskara (Rich Black) – 6€
Loreal Color Riche šminka (407 Metallic Coral) – 6€
Max Factor Wild Shadow Pot, senčilo (05 Fervent Ivory) – 2€
Essence Floral Grunge lak za nohte (01 – Be Flowerful) – 1'5€
OPI lak za nohte (I'm Not Really a Waitress) – 6€
Deborah Milano lak za nohte (55 Blue Lagoon) – 1'5€
*izbrisala sem Burt's Bees balzam, ker si je sestra premislila in ga vzela

Vse je novo in nedotaknjeno, saj mi odtenki ne ustrezajo (razen pri maskari je razlog drugačen – prodajam jo, ker sem že našla »svojo« in ji ostajam zvesta). Dobila sem jih za darilo (od sorodnice, ki o meni ve zgolj to da sem dekle) in se mi zdi škoda, da bi stvari samo sedele na polici.
Na maskari je še vedno lepilni trak, enako na Burt's Bees embalaži (fotografija #2) ostali izdelki pa niso imeli zaščitne embalaže tako da očitnega dokaza za njihovo »nedotaknjenost« ni. Šminko sem zato fotografirala še odprto (fotografija #3), da je razvidna njena oblika.

Vse je fotografirano s telefonom, ki ima slab fotoaparat, zato je kvaliteta posnetkov grozna. Za realnejšo predstavo si odtenke zato raje pogooglajte kot pa da se zanašate na priložene fotografije. Posnela sem še imena odtenkov kjer se je to dalo (fotografija #4), drugod pa so napisi premajhni da bi jih bilo mogoče razbrati s fotografij, posnetih z mojim telefonom.

Osebni prevzem je mogoč v Ljubljani, stvari pa lahko pošljem tudi po pošti (s tem da poštnino plača kupec/-ka).

Fotografije so dostopne prek: http://www.mojalbum.com/pk4044/kozmetika
Odgovori