neznanec napisal/-a:Jap, punca je res neobičajna (ne nujno v pozitivnem smislu, ampak to je relativno). Sej zato se mi je pa tok prikupla, padam na neobičajne.
Pirodoksin. Nočem it po poti, da mi bo popolnoma ravno za mnenja ostalih ljudi in kaj se z njimi dogaja, ker je to že borderline sociopatsko. Še vedno pred svojimi dejanji pomislim, kakšne posledice bo to melo na soljudi. In zarad tega ne grem z eno alkoholizirano punco, čeprov bi šel komot, trust me.
Kot sem napisal, da se mi zdi, kot da so se vse te stvari zgodile miljon let nazaj je ravno zarad psihadelikov. Spremembe so se zgodile. Stvari so mi začele dost manj pomenit in sem za en odtenek bolj flegma. Dost se zgodilo v teh parih mesecih, nisem še zihr, na + ali na -.
to, da ti je vseeno za mnenja ostalih ljudi o tebi ni sociopatsko, ampak pomeni, da imaš dobro samospoštovanje, ki ni odvisno od mnenj drugih ljudi. to sem napisal bolj v smislu, da se ne obračaš po vetru in se prilagajaš drugim, ampak se znaš postaviti zase, ne pa da jih izkoriščaš in ti je vseeno za njihova čustva. vsekakor ne boš postal sociopat, ne boj se, tega se ne moreš kar tako priučiti. ti si itak v čisto nasprotnem ekstremu.
samo recimo glej tvoje odzive tu na forumu. povedali so ti kako in kaj, ti pa še kar poskušaš to opravičiti v smislu, da je ta ženska nekaj kriva itd. za to bi ti moralo biti vseeno - za mnenje te ženske (pač ok, če ti je bla prijateljica je nekaj drugega - ampak resno dvomim, da si jo ti kadarkoli videl kot zares pravo prijateljico, ampak si jo pač hotel pofukat in si se ob tem še zaljubil) in za mnenje nekih bednikov tu na forumu. pač preboli, ni zadnja, ki te bo zavrnila. za to bi ti moralo biti vseeno.