Malo preveč resno vpr...ampak če izberem eno-se odseliti k fotru ali ne, ko sem res sovražila svojega očima. Na koncu sem ostala doma in mi ni bilo nikoli žal.
Na srečo v življenju nisem še imela nekih res težkih odločitev za sprejemat...
Mogoče še najtežje sem se odločila za srednjo šolo. And no regrets there.
Vprašanja o kateri temi najraje vidiš v vprašaj me?
Kariera, uspeh v poklicu o katerem že od nekdaj sanjam, denar mi ni glih prioriteta- kolkor ga bom pač rabla, za 10 let vnaprej se v druge stvari- ljubezen, otrok ipd. nočem poglabljat in debatirat o tem.
Kakšne zapiske pišeš v šoli oz. na faksu? Oz. si pisal/a nekoč..
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Natančne, navadno dobesedne. Potem jih dopolnjujem s strokovno literaturo. V gimnaziji sem bila pa precej manj pridna in sem jih površno čečkala v eno debelo beležko, kjer je bilo še marsikaj drugega, bolj bedastega kot zapiski.
Ne delam več zapiskov Na faksu sm bla pa lazy ass in sem si ful malo pisala, večinoma edino na vajah kjer smo pa že itak prej dobili skripte in/ali slajde pa je blo treba sam dopolnjevat (računanje, rezultati bla bla....). Sm se učila iz skript pa bukl. V srednji sm mela pa cele zvezke počečkane ko sm skoz risala stripe namest da bi pisala snov.