kana_bis napisal/-a:Joj, men je pa ta nabildanost res grozna. Ni mi ženstveno, ne vem kaj imajo ženske, ki se za tako dejavnost odločajo v glavi.
Sicer pa me zanima, zakaj so vsi, ki se s tem ukvarjajo na tekmovanjih namazani s kilami samoporjavitvene kreme (če sploh gre za to kremo).
Sem slišala, da v tem oddtenku polti mišice pridejo lepše do izraza pa me zanima, če to drži.
Drži gleed euporabe krem, le da gre za posebne tan kreme, namenjen izključno bodybuildingu/fitnessu, brez nje po orskimi lučmi zgledaš totalno grozno, kot svetleča bela polivinil vrečka.
Kaj imajo v glavi? To je pač tak šport, kjer se vložen trud vidi predvsem v spremembi telesa, je potrebno izredno veliko napora in odrekanja za dobre rezultate.
Ljudje smo si pač različni, eni se pač pijani otipavajo v lokalih in imajo pokvarjen teden, če se ne najdejo na objavljenih 'party' fotkah, drugi okopavajo vrtičke, tretji jedo riž pa pšanca pa omega 3 kapsule pa trpijo pod utežmi, ne vem pa, zakaj ženska ne bi smela imeti mišičastih rok (ali meč

), če njej (in njenemu bilderskemu tipu, taki so navadno skupaj) to ustreza.