Zakaj me fant to sprašuje?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
CorrectionPen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a CorrectionPen »

*Abby** napisal/-a:Sicer pa sem se jaz tistih, ki so mi bili všeč vedno veliko dotikala; prijela sem jih pod roko, jih ''prijateljsko'' dregala, objela, ko smo se srečali (češ, da je to tako in tako moj način pozdravljanja), se ''ponesreči'' za mizo dotaknila njihovega komolca ipd.

Še bolše so mi pa siste bolj "pokvarjene" fore, ki ji izvajajo samo babe z jajci (al pa večina žensk, samo da jst ne opazim). Nazadnje smo s frendi s pojstle gledal nek film, nakar se babnca spoune da rabi dalinc. Dalinc je biu čist na drugmu koncu pojstle, špela se lepo stegne čez mene da ga vzame, vmes pa s podlahtjo fajn, čez celo dolžno potegne po mojmu premoženju. Nosil sem trenirko, tako da si je lahko fajn privoščila, je pa bila po vsej verjetnosti razočarana, ker nekega premoženja pač ni bilo. Še zmeraj pa like glede njenih namenov, hihi :)
EXXON
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a EXXON »

Tearjerker napisal/-a:Js se kamot dotikam mojih moških prijateljev, sam to ponavad zgleda nekot takle takle. Mislim da še ni keri podvomo v moje čiste namene.

Če mam pa major crush na kirega pa tak mi ponavad vse iz rok pada (tudi flaša pira je že zletela na tla - k sreči je bil sam avstrijc še not) in takrat ni varijante da se deda dotaknem sploh. :D

Ste tudi take ki se stlano dotikate, objemate, ampak to z vsemi moškimi prijatelji in je očitno da je prijateljsko :)
EXXON
Sramežljivka
Sramežljivka

rainbow888 napisal/-a:kako pa veš če te fant friendzona? pa recimo da nima punce? :D

Pri meni se to vidi po ljubosumnosti.
Če sm ljubosumen mi je všeč, če nism je v friendzone.
EXXON
Sramežljivka
Sramežljivka

*Abby** napisal/-a: ne dotika se te, ne namiguje na seks

Če je sramežljiv se nebo upal dotikat in namigovat na seks.

Vem da punce ne marate sramežljivih fantov, ampak to lahko hitro obrneš na tipu.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

EXXON napisal/-a:Ste tudi take ki se stlano dotikate, objemate, ampak to z vsemi moškimi prijatelji in je očitno da je prijateljsko :)

Ok no, stalno pa tud nimam(o) rok po dedih :D Dotiki se rangirajo, ne glede na spol sicer, po intenziteti prijateljevanja. Ergo jaz ločim prijatelje, kolege, znance, sodelavce. In ne glede na to al gre za žensko al moško osebo, mi je dotik med prijatelji nekaj povsem občijanega, medtem ko se z znanci ponavadi niti ne spuščam v neke aktivnosti/debate/druženja, v katerih bi do tega prihajalo.

Sicer pa sm lih včera gledala en film, kjer so lepo poimenoval en tak ''punch'' v ramo kot ''flirt-punch''. Tak da je treba tud mal iz konteksta razbrat, al gre za Hulk smash al za flirt-punch. Js sicer flirt punchev osebno ne dajem, ampak verjamem pa da niso imaginarni.

Sicer pa pri men osebno ni neka znanstvena fantastika, kdaj so dotiki na čist prijateljski bazi kdaj pa ne. Ko se gre za nekoga, ki mi je všeč, pa je druženje že v napredujoči fazi recimo temu in so neki dotiki že pristoni, delam to z vonjem po češnjevih cvetovih, s prhutajočimi trepalnicami in Colgate nameškom na obrazu. Ko sem v družbi prijatelja(prijateljev) zgledam pa ko grumpy cat v trenerki.
Uporabniški avatar
Picatinny
Picatinny 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a Picatinny »

Jaz vem za eno, ki je čisto vse svoje moške znance poljubljala na usta, vzdevek je imela Morana (le zakaj? :D ). In ko sem jo spoznal, je tudi mene doletela takšna kruta usoda, še preden sem dojel, že so bila njena usta tam, kjer si nisem prestavljal, da bodo. Pa je bila luštna sicer, imela je pa precej nenavadne palce na rokah.

Drugače pa e bom nikoli pozabil na enega slovenskih moških, ki ga je usoda zelo tepla, saj ga je postavila v vlogo prijatelja zame ene izmed najlepših manekenk...tip je imel trdotiča zihr ure in ure...uboge njegove spodnjice...
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Tearjerker napisal/-a:- k sreči je bil sam avstrijc še not

Kaj ta fraza pomen? :)

Picatinny napisal/-a:Jaz vem za eno, ki je čisto vse svoje moške znance poljubljala na usta, vzdevek je imela Morana (le zakaj? :D ). In ko sem jo spoznal, je tudi mene doletela takšna kruta usoda, še preden sem dojel, že so bila njena usta tam, kjer si nisem prestavljal, da bodo. Pa je bila luštna sicer, imela je pa precej nenavadne palce na rokah.

Drugače pa e bom nikoli pozabil na enega slovenskih moških, ki ga je usoda zelo tepla, saj ga je postavila v vlogo prijatelja zame ene izmed najlepših manekenk...tip je imel trdotiča zihr ure in ure...uboge njegove spodnjice...
:D :D Dobr si me nasmejal. Vidm da nism edini k tkoj na babi roke opazi.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

^^Avstrijc je un zadnji šluk pira ki ostane v piksni/flaši/glažu in ga je dovoljeno vržit stran, brez da (te kdo okara da) frokaš.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

..Evelyn.. napisal/-a:Oh ja..jz sm enkrat slišala komentar v smislu: "dovolj mam prijateljev", ko sem enemu rekla, da pač ne nameravam met ničesar več z njim, kot prijateljstvo. Whatever, fuck off. :D

^^this :hail:

drugač pa se mi zdi dotikanje med najboljšimi prijatelji normalno, med ostalimi prijatelji pa ne glih no, razen če ga malo vdariš po rami, ker te jezi.
Zadnjič spremenil Mishela, dne 11. Feb. 2016 19:47, skupaj popravljeno 1 krat.
*Lani*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lani* »

EXXON napisal/-a:Vem da punce ne marate sramežljivih fantov

Ne, ne veš. :P :)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

veva, veva ;)

sej ne da nas ne marajo. ne opazijo nas :D
hej norci :)
*Lani*
Debatorica
Debatorica

Ne veš, ne veš. :P :)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

ja vem! jaz mam izkušnje bit sramežljiv tip :D ti pa ne :P
hej norci :)
*Lani*
Debatorica
Debatorica

Ti pa nimaš izkušenj kako je biti punca, še manj pa kako je biti katerakoli punca, o čem taka trditev pravzaprav govori. :P :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori