otroško gladka pri meni pa pri njej. oz pri more bit vsaj orodje pa mošnja vedno otroško gladka. gori nad njim je še lahko kaj. pa isto pri njej. Okoli spolovila pač more bit brez dlak, ki bi ti pri oralcu silile v nos
ponavlam
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.” ― Ralph Waldo Emerson
Letenje. Ker vsi, ki jih imam rada bi umrli, jaz bi bila še vedno tam. To bi se ponavljalo. In kaj če nekoč pride do dejanskega konca sveta, kot ga poznamo? Jaz bi bila še vedno tam, sama, s podganami in ščurki, ki bi preživeli. In kaj če je še tega konec? Bi sama bluzila po vesolju in se smilila sama sebi? Nič ne bi pomagalo. Ker bi lahko bila depresivna do konca in še naprej, ker konca ni. Ja, letenje
uf, zelo slabo sprejemam komplimente ponavad mi rata nerodno in še dvomim v kompliment (samozavest na višku, ni kej)
najtežja odločitev v življenju?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.