Zakaj me fant to sprašuje?

Pomoč iz čustvenih stisk.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

^^ Tako je.

Če pa si zaljubljen in ona vate ne, lahko še vedno začasno prekineš stike in jih vzpostaviš ponovno, ko te zaljubljenost mine. Se da. Te pa seveda mora zares zanimat oseba, ne samo idealiziran objekt , ki ga je tvoja zaljubljenost naredila iz osebe v katero si se zaljubil. In res mi je žal za vse, ki niste sposobni v prijateljstvu videt nekaj zelo lepega.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

2x.
EXXON
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: Zakaj me fant to sprašuje?

Neprebrana objava Napisal/-a EXXON »

rainbow888 napisal/-a:živjo vsem skupaj!
mam eno vprašanje in sicer...fant, ki mi je všeč, me vedno vpraša, ko prideva na neke igralce, al pa pevce, če je luškan, ne poznam ga še dolg časa, ampak mislim da ni gej, da me to sprašuje, da bi hotu kao vedet mnenje prijatlce o neki znani osebnosti. Ampak res me zanima, zakaj me to vedno vpraša? no, pa star je 25 (če to kej koristi).

lp

Všeč si mu.

Je bolj sramežljive narave tako da ga moraš napit če hočeš da naredi korak naprej.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

^LOL. :D Ja dejmo vse moške in ženske, ki so sramežljivi napit. Alkohol je rešitev. To bo izgledalo tako: "BLAAARGGHHH *bruhica* LJUBIM TEEEEEEE AAAAAA, WEEEEEEE, NEVER LEAVE MEEE".

A ni lažje preprosto, da ONA nrdi prvi korak?
It was forever..but it didnt last long..
EXXON
Sramežljivka
Sramežljivka

Še vedno boljše to, kot pa da je tiho in rdeč v obraz :D
EXXON
Sramežljivka
Sramežljivka

..Evelyn.. napisal/-a:Zakaj pa ne bi bil preprosto samo prijatelj?

Nekaj takega:

""Zato, ker pucne ste samo za vas nabijat. Če pa prijateljujemo nas izkoriščate za razne usluge in denar""
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

To je sarkazem, ne? (Na tem forumu nikoli ne moreš biti prepričan ...)
EXXON
Sramežljivka
Sramežljivka

Nekateri tipi resno tako razmiščjajo.

Saj vidiš kako so ponosni da niso v "friendzone"
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Ja, vem in vidim, samo se mi je do tistega komentarja prej zdelo, da ti nisi med njimi. Me veseli, da se mi je zdelo prav. ;)
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Oh ja..jz sm enkrat slišala komentar v smislu: "dovolj mam prijateljev", ko sem enemu rekla, da pač ne nameravam met ničesar več z njim, kot prijateljstvo. Whatever, fuck off. :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Js se kamot dotikam mojih moških prijateljev, sam to ponavad zgleda nekot takle takle. Mislim da še ni keri podvomo v moje čiste namene.

Če mam pa major crush na kirega pa tak mi ponavad vse iz rok pada (tudi flaša pira je že zletela na tla - k sreči je bil sam avstrijc še not) in takrat ni varijante da se deda dotaknem sploh. :D
Uporabniški avatar
CorrectionPen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a CorrectionPen »

Tearjerker napisal/-a:Js se kamot dotikam mojih moških prijateljev, sam to ponavad zgleda nekot takle takle. Mislim da še ni keri podvomo v moje čiste namene.

Če mam pa major crush na kirega pa tak mi ponavad vse iz rok pada (tudi flaša pira je že zletela na tla - k sreči je bil sam avstrijc še not) in takrat ni varijante da se deda dotaknem sploh. :D

This., zmerej isto :) .Je pa super indikacija atrakcije na delu in da bo baba izi, po drugi strani je pa k#rac, ker se mi to ful malo dogaja.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ No, dobro je vedeti, kako naj reagiraš in kaj pomenijo razne neobičajne situacije, ki so na meji nemogočega, kajneda?

Sicer pa sem se jaz tistih, ki so mi bili všeč vedno veliko dotikala; prijela sem jih pod roko, jih ''prijateljsko'' dregala, objela, ko smo se srečali (češ, da je to tako in tako moj način pozdravljanja), se ''ponesreči'' za mizo dotaknila njihovega komolca ipd.

Če mi kdo ni bil všeč, se ga nikakor nisem nikoli dotikala, mogoče kakšen vljudnostni objem ali kaj podobnega, kadar je bila za to prava priložnost (rojstni dnevi npr.).
rainbow888
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a rainbow888 »

kako pa veš če te fant friendzona? pa recimo da nima punce? :D
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

S teboj je v kontaktu podobno pogosto kot tvoje sošolke/kolegice, ne dotika se te, ne namiguje na seks, spodbuja te pri iskanju fanta/ti predstavi kakšnega kolega, ni nikoli ljubosumen nate ... ali pa ti preprosto pove, da si želi samo prijateljstva. Podobno kot bi to naredila ženska pač. (Spet te ''moški v.s. ženske'' neumnosti.)
Odgovori