*Abby** napisal/-a:^^ Ne, to seveda ne. Po mojem Džeki misli predvsem na pare, ki se dobivajo in seksajo - kot v srednji šoli ... jaz pač mislim, da je ''zveza'' brezvezna oznaka. Imaš pač odnos z nekim človekom in to je to. Da ima pa ta ''odnos'' lahko več stopenj in da je ''najtežja'' prav bivanje skupaj, je pa vsaj meni precej naravno.
S tem se pa popolnoma strinjam. Tudi jaz takih stvari ne merim po času ali po tem ali živiš s kom ali ne. Sem s tipom tudi že skorajda živela skupaj pa se mi ni zdelo nič bolj 'zveza' kot z nekom s katerim nisem.
Sploh pa tema govori o tem ali je tip prestar ali ne, nebi razpravljala o podrobnostih svojih zvez, hotla sem povedat samo to, da se nisem razhajala zaradi starosti, ampak osebnostnih lastnosti svojih partnerjev ki mi niso ustrezale pa če so imeli 20 ali 30 let. Bistvo je, da so si ljudje različni (pri katerih koli letih) in je važno ali shajaš z njimi ne pa koliko so stari.
Nekomu pri 20 že paše živet skupaj, nekdo se še pri 30 noče ustalit, pač odvisno je od tebe, kaj si želiš.