Zakaj me fant to sprašuje?
Exxon, odvisno. Nekatere te verjetno res vidijo kot tipa deep in the friendzone, ampak večini pa najbrž nisi napačen (ne bom rekla da so vse noro zaljubljene vate). Jaz imam kar nekaj bližnjih prijateljev, z nekaterimi sem res popolnoma sproščena in mi ni problem se jih dotikat. Druga kategorija so pa tipi, s katerimi sem v približno enako dobrih odnosih, ampak mi pa niti na kraj pameti ne pade, da bi se jih sploh želela dotikati, enostavno mi ni prijetna niti misel da bi se jih dotikala. Crushe sem pa vedno in izključno imela samo na tipe iz prve kategorije.
-
- Cosmopsiho
Seveda obstaja friendzone pa ga lahko ti pač imenuješ kakor ga želiš ampak to je pač definicija friendzona. Nesrečno zaljubljen moški ali ženska. Enostranska zaljubljenost medtem, ko druga oseba ima to nesrečno zaljubljeno izključno za prijatelja ali prijateljico. In to nikakor ni odlična stvar. Bi te rad vido, če jo boš enkrat doživela kak se boš odlično ob tem počutla.
če to hoče tak on kot ona, je to povsem realna možnost.
..Evelyn.. napisal/-a:Zakaj pa ne bi bil preprosto samo prijatelj?
če to hoče tak on kot ona, je to povsem realna možnost.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Dioniz: Misliš, da tega še nisem doživela? V tem primeru se motiš, hkrati pa tudi mislim, da je to doživela večina nas - ženske, moški, fantje, punce ... In ne, to ni prijetno, ampak če si res postavljen v ''friendzone'', se pravi v pozicijo, kjer si zaljubljen v prijatelja/prijateljico, ki ni zaljubljen/a vate, je to vsekakor odlično. Ker imaš prijatelja. Morda za čas, v katerem se naj pomirijo hormoni, prekineš druženje, ampak pravi prijatelji ostanejo. In to je zelo zelo zelo veliko vredno. In ja: vem iz izkušnje.
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
Ja tocnega odgovora na to kaj je tvoja frendcica mislila s tem, ko te je poslatala po rami, ti tukaj ne bo noben mogu dat
Sama zase lahko recem, da se moskih frendov redko dotikam.. ne zato, ker bi mi blo neprijetno (pac, vcasih se pa ze objamemo, se stiskamo zadaj v avtu ce nas je vec, en drugemu razmrsimo frizuro za foro, ipd) ampak ker enostavno ne cutim(o) pretirane potrebe po tem.
No, ce mam res huge crush na nekoga, sem sama ponavadi prevec sramezljiva, da bi se ga neki ful dotikala
po drugi strani pa s tem nimam problemov, ce mi je nekdo vsec in sem ob njemu hkrati sproscena. Takrat tudi pade kak prijem za ramo, roko itd, haha.. 

Sama zase lahko recem, da se moskih frendov redko dotikam.. ne zato, ker bi mi blo neprijetno (pac, vcasih se pa ze objamemo, se stiskamo zadaj v avtu ce nas je vec, en drugemu razmrsimo frizuro za foro, ipd) ampak ker enostavno ne cutim(o) pretirane potrebe po tem.
No, ce mam res huge crush na nekoga, sem sama ponavadi prevec sramezljiva, da bi se ga neki ful dotikala

saarijarvi napisal/-a:Ja tocnega odgovora na to kaj je tvoja frendcica mislila s tem, ko te je poslatala po rami, ti tukaj ne bo noben mogu dat![]()
No, ce mam res huge crush na nekoga, sem sama ponavadi prevec sramezljiva, da bi se ga neki ful dotikalapo drugi strani pa s tem nimam problemov, ce mi je nekdo vsec in sem ob njemu hkrati sproscena. Takrat tudi pade kak prijem za ramo, roko itd, haha..
Take odgovore iščem, HVALA!
- CorrectionPen
- Komunikatorka
*Abby** napisal/-a:''Friendzone'' ne obstaja....
Tle sm nehov brat, fak Abby no.
..Evelyn.. napisal/-a:Zakaj pa ne bi bil preprosto samo prijatelj?
Enosmerno prijateljstvo?Ne hvala, ker bit v tem je isto kot da bi se javil za prostovoljno mučenje. Enkrat sem bil sam v teškem friendzoneu in tega nobenmu ne privoščim. Bejba je vedla da sm zacopan vanjo in je to pridno izkoriščala. Imela me je za druženje, objekt za izlivanje čustev in pa za večno tarnanje čez nekega idiota, za katerega se je kasneje izkazalo, da jo redno poriva. Takrat še nisem opazil in poznal razlike med seksualnim in prijateljskim interesom, ki ga kaže ženska, danes to zavoham po 2min in spizdim - mam rajš 2 ku#ca kot pa friendzone.