Koliko ljudi dnevno srečamo, koliko različnih zgodb nosijo, koliko so že dali skozi
trust napisal/-a:O uboga punca, tole pa je težko življenjeŠkoda je edino, ker se nekateri pari par let trudijo froce delat pa jim ne rata, tale pa froce dela, pa jih dobesedno "stran meče", bo pa enkrat res hotla otroka imet ga pa ne bo več mogla imet
Res sem dobil solzne oči, ko sem vse to prebral in se mi smili punca, še dobro, da je tako čustveno močna, da se ni ubila, ker jaz bi se že
![]()
Koliko ljudi dnevno srečamo, koliko različnih zgodb nosijo, koliko so že dali skozi
mastermind napisal/-a:Tako kot se je ena izrazila, taki ljude so črne luknje. Če se družiš z njimi, jim želiš pomagat, bodo še tebe potegnili dol.
In ja Mishela, stran od takih ljudi, ki večkrat zavestno odklonijo pomoč. Sicer bi bila najboljša opcija take ljudi zapret v neko poboljševalno ustanovo ali pa na koncu koncev tudi psihiatrično bolnišnico, čeprav je to proti njeni volji bolj težko najbrž.
Avtorici teme pa; pusti jo na miru, če ti pride na vrata pa jo pač zignoriraj. Niste nikoli brali kake zgodbe staršev, kjer so imeli sina/hči narkomana/narkomanko? Še nekaj sem imel namen napisat, pa mi je ušlo iz glave..
dayđremer napisal/-a:Naj živi kakor ji paše, v glavi očitno tak nima nič, tako ji je tudi vseeno da ma sfukano življenje. Otroka pa takšnemu človeku ne smejo pustit da ga vzgaja.
Smrketa, po kakšen nasvet točno si prišla sem? Ali po potrditev, da je res grozna oseba in si bla ti dobra vendar nora duša, da si ji pomagala?
slovenc79 napisal/-a:njej niti najboljši psihiatri ne bojo pomagal. če je ne gledaš 24/7, bo začela delat bedarije.
mogoče bi ji prav arest bil v najboljšo pomoč, da jo strezni.
ja, črne luknje so. mishela, to pravim zato ker če navaden človek nasede in pomaga, s tem ubistvu samo še svoje živce izgubi, ostalo pa ostane isto. sej se da pomagat, ampak človek more imet tud sam voljo in malenkost discipline, da ko prileze iz težav ne rine več vanje, in tale punca je pač nima. tudi če ji daš 10 milijonov evrov pomoči, bo čez 1 let na cesti brez vsega.
trust napisal/-a:Ja punca vsekakor potrebuje pomoč, da se spravi k sebi, čeprav se mi zdi, da je krivec tudi mtka, ker je ni že prej trdo prijela, pa še brez očeta je odraščala
Trouble napisal/-a:ja nimaš kej. mati si je živlenje zaštrikala že v preteklosti (na podlagi preteklih odločitev) in to je potem tud vplivalo na hči... in če hči noče sprejet pomoči nimaš kej. sama more pridt do tega, da dela narobe....
Trouble napisal/-a:na papirju ima tvoja kolegica, tista ki so jo hodil iz socialne gledat manj kapitala kot pa tista, ki ima fanta, ki dela v hotelu. Vseeno je, a ima hišo, stanovanje, sobo v hotelu,...važno je, da ima službo. Verjetno tista prva punca tudi nima fanta redno zaposlenega...
Tak je pač sistem v državi, na to boš težko vplivala.....