trust napisal/-a:Ja punca vsekakor potrebuje pomoč, da se spravi k sebi, čeprav se mi zdi, da je krivec tudi mtka, ker je ni že prej trdo prijela, pa še brez očeta je odraščala
to je že res da potrebuje pomoč..sam kaj ko jo zmeraj znova zavrne?
ja, to sm si tt jst rekla dokler nism spoznala njene mtke. sm si misnla kakšna mat je to da je ne pusti domou?? pol ko mi je pa še njena mami povedala kko je blo, kko ji je lastna hčer obrnla hrbet mi je blo use jasno..
da je kriva mtka,ker je ni bolj trdo prijela...veš zakaj? ker jo je mela preveč rada in je zmeri use mela.. pa da ti povem kaj se je zgodilo v otroštvu, in to je pustilo posledice pri vzgoji..
ko je mela tale punca o kteri govorimo 7 let in ko je živela še s fotrom..je bla enkrat sama doma s fotrom...in ko je fotru rekla da je žejna ji je dal on vino za pit, nato pa jo posilil! takrat je njena mtka pristala v vojniku, ona pa je šla na zavod v stično. njena mami je postala psihični bolnik, še zdj ma tablete za žiuce, douga leta je obiskovala psihiatra...pred leti je zvedla da ima rada da dojki..in zrd tega kar se je zgodilo v otroštvu jo je mami vedno hotla brnt, jo ščitit tko da je mela usega dovolj, nč ji ni blo prepovedanga k jo je mela preveč rada!! ko je mela probleme na policiji je hodla z njo, po sodiščih je hodla z njo...pousod je bla z njo, nikol ji ni obrnla hrbta!! pa si zamislte kako slabo je zdj njena mami?? večkrat me pokliče pa mi pove kko se počuti in rabi pogovor..po pogovoru pa mi velikokrat reče da jo pogovor z mano pomiri in si želi da bi ji bla hčerka jst! ko mi pa to reče me pa res zaboli, prou souze dobim u oči! njen zadnji sms ko smo si pisale mi je napisala kaj sm nardila tok slabga da morm zdj nosit tako breme?!