1. Saj bi res nastala gužva, če bi vsak s sabo vzel še psa, a drugod po svetu lahko? Med nakupovanjem bi nas pa tak ovirali, brez smisla se mi zdi sploh jemat psa v nakupovalni center..
2. koza
ponavljam
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Če je pes vzgojen in se lastnik zaveda svoje odgovornosti ne bi smelo biti nobenega problema. Me ne bi čist nč motlo. Sem pa v Miamiju v ta designerskih trgovinah vidla posodice z vodo in priboljški in tud ljudi s ta velikimi psi noter (ne le une fine dame s čivavami v torbicah) pa sem prou pomisnla, kje je na tem področju Slovenija.
V katerem desetletju bi rada trenutno živela, zakaj ravno takrat?
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
80ta. Predvsem zaradi glasbe in ideologije, ki sta takrat šle z roko v roki. Pa predvsem da bi se lahka non stop vlačla po mnogoterih koncertih bendov, ki jih bodisi več ni, bodisi dandanes ne pridejo več do izraza kot so takrat zaradi umestitve v prostoru in času.
Imam, za vse drugo, samo za zobe trebit ne.. Tak da jih v svojem fletu zagotovo ne bom imel
Rabim nasvete kaj videt v okolici Bleda? Blejsko jezero, kremšnito , blejski grad, blejski vintgar, pokljuško sotesko, Bohinj, mogoče še slap Savica? Je še kaj interesantnega tam? Malo izkoriščam to temo
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Do tam nekje 8h. Najkasneje ob 8:30 me zbudi zver, ki me začne odkopavat izpod kovtra da bi šle na sprehod. Priznam, včasih ful pogrešam spanje do dveh popoldne
Se ti zdi čudno da v filmih/nanizankah nosijo za po hiši/stanovanju šuhe in so s šuhami v pojslah, v dnevni, med kosilom.... al ne?
to, da se obuti zleknejo na kavč in na posteljo mi gre tako na živce, da bi najraje koga klofnila. pa ni to samo v nanizankah, ampak tudi v resničnostnih šovih in podobno. mislim haloooo. na postli pol spiš.
gamad nevzgojena svinjska!
____