Hmm...čaww! Mene je full strah zobarja. Enostauno tudi če mi samo plombira, se ne morem pomirit. Tako me je strah da sem mami naročila naj mi rajši ne pove kdaj sem naročena saj se pojedam in mučim že mesec pred naročilom!
Imate kak nasvet ali podobne izkušnje?
p.s. Moja zobozdravnica je res prijazna in nežna, ampak me je res strah tiste bolečine itd.
I don't care what you think about me. I don't think about you at all.
Pa nej ti da inekcijo? Tisto sekundico, ko zapeče, boš pa že potrpela Čeprov men je inekcija zoprna, ker pol še cel popoldne ne čutm pol face in raje trpim tisto vrtanje.
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
ja sej maš prow Sej zdej ki mi bo delala mi bo sprednje zobe tko da mi je že zagotovila injekcijo( hvala bogu )
blagor se ti, ker tko lahko potrpiš! Jaz enostauno težko
haylee napisal/-a:Pa nej ti da inekcijo? Tisto sekundico, ko zapeče, boš pa že potrpela Čeprov men je inekcija zoprna, ker pol še cel popoldne ne čutm pol face in raje trpim tisto vrtanje.
... nekak je to nujno zlo... če hočeš met lepe zobke in nočeš bit že mlada brez kake štirice....
... za lep nasmeh se splača potrpet .... vmes razmišli o lepih stvareh.... naredi načrt za lepo popoldne... hehe... al pa se na vse črke abecede probi spomnt najprej živali, potem rastline... kraje in mesta (če deluje pr forcih zakaj ne bi pr teb )... mal boš odvrnla pozornost od strahu pa bo vse hitr mimo...
(pa čimbolj skrbi za svoje zobke... tudi z nitkanjem... pa bo grozljivih izkušenj manj )
hahah ja sej imaste prav hvala vam hehe enkrat sm mela sam eno groznjo izkušnjo ss zobarjem( je bil moški) in je pizdil name naj odprem usta a imam majhna...haha in u usta mi je stlačil ogromno usega( še sama nevem kaj use) ahhaah GROZA!
Saj zato pa mene zmeraj po pošti povabijo k zobarju, prostovoljno nikoli ne pridem Je pa res, da nikoli nisem imel problemov z zobmi in še takrat, ko pridem me pohvali in dobim štampiljko in pobarvanko