I'm in tudi jaz glasujem za oktober, ko nas bo vecina v Lj. Dioniz, res ni tak problem, sam si je treba vseno vzet komplet fraj dan in neki cekinckov za tak podvig. Vem, da boste tisti, ki cez leto ne boste v Lj to tako ali drugace zrtvovai, sam vecini bo verjetno vseeno lazje tako.
Zadnjič spremenil saarijarvi, dne 29. Avg. 2013 18:06, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
dobronameren nasvet iz preteklih izkušenj: če se boste dogovarjali za miting čez 2 meseca bo zadeva propadla oz. jih bo prišlo zelo malo...max čas od začetka dogovora in mitinga je 14 dni!
Tud petek lahko, ajde...čeprov gre večina študentov domov, samo ne 25., ker me ni
Načeloma pa lažje pridem, če 2 mesca prej vem, da gre v planer in to je to.
Mi je pa malce scary spoznavanje več Cosmo članov naenkrat, čeprov 1 na 1 imela same dobre izkušnje.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.