P.S. ti prideš, pa odletiš s foruma. Ne šteješ!

Anjeske napisal/-a:Joj, prosim, ne s takimi primeri. Po 2. sv. v. si je lahko vsak, ki je seveda imel motivacijo za to, postavil svojo lastno hišo. Vsak!! Ne primerjaj tedanjih razmer z današnjimi.
In ja, milijon otrok tud ne bo rešilo nobene krize, ker kot že omenjeno, folk ne more naraščat do onemoglosti. Bogi naš planetek. Mislim, da bi bil majcen korak k uspešnosti že ta, da bi vse, ki pašejo v penzijo tja tud spravl, ne pa da vztrajajo na položajih še par let.
Pa da grem nazaj na temo. Uspešna ženska? Zame je uspešna vsaka, ki doseže v življenju cilje, ki si jih je sama zadala. Zarad mene je to lahko uspešna kariera al pa lepo vzgojeni otroci in napedenan vrt.
emanuela napisal/-a:A ker je brez otrok in ima rada mačke si kar vzameš pravico, da rečeš da se onegavi z njimi? Resno?
Dečki, malo se vzemite v roke, ker kolikor gledam zadnje čase, je na forumu sam ološ od vas![]()
Se pa strinjam z Anjeske z opisom uspešne ženske.
Picatinny napisal/-a:Bi jaz kaj napisal o omenjeni, pa se mi zdi neprimerno za forum, kjer je glavna okupacija večine uporabnic ugotavljanje ali je boljši puder v tekoči ali v obliki prahu.