+ Selitev na drug konec sveta in nova služba
+ Henganje na naši strehi
+ On
+ Par žurk
+ Novi ljudje
+ Tropsko sadje, veliko le-tega + Moji fantje (čeprav sem ravnokar zvedela, da ne vejo, kdo je Slash)
+več kot enomesečno popotovanje, zapravljenih manj kot 500€
+ogromno novih poznanstev
+dobil "uvajalni vikend" v 4* hotelu
+končno ugotovil kaj si želim početi in katere vrste biznis me interisira
-nisem imel časa za frende
-tudi punce mi ni uspelo ujagat
-nisem skoraj nič delal, tako da je tošel bolj ali manj prazen
Si si že pustila plačati pijačo v klubu in nato "pobegnila"?
Za tipe je obratno vprašanje; si že plačal kateri pijačo dečvi, nakar je ta odjadrala?
Ne, nikoli. Nikoli si niti nisem pustila plačati pijače od neznanca (niti slučajno je ne bi spila), pijačo so mi plačali samo kolegi/fant/kolegice. In istim ljudem sem tudi sama kdaj plačala pijačo.
Odvisno kaj je mišljeno kot ''bit'' v tem vprašanju .... Jaz najprej pomislim na osnovno enoto za infomacijo v digitalni komunikaciji. In je ne morem opredelit nikakor drugače.
1 4 8 16 ....
Kaj pa tebi najprej pade na pamet ob besedi ''Bit'', poleg komada od Zmelkoow ?
Verjameš v (filozofski) realizem? Drugače rečeno: verjameš, da lahko karkoli objektivno dokažemo, verjameš, da obstaja neka objektivna realnost izven nas samih, verjameš, da obstajamo?
ja... objektivno lahko dokazujemo v matematiki, ker je vse definirano, pozna se temelje iz katerih rastejo veje ta ostala vprasanja pa so bolj tko brezvezna. podobno kot ali verjames v boga. pomoje bodo ta vprasanja bolj popularna kasneje. ko bo tehnologija bolj razvita ter se bo nasploh vec vedlo kako mozgani, telo funkcionirajo in o svetu nasploh. dandanes so pomoje vec al manj mesanje megle.