jaz sem ravno takrat ko sem se vpisovala na forum bila pod vplivom serije heroes. in ker sem hotla en čist neodvisen nick od mojega maila, msnja, vzdevka itd. sem se spomnila na tole dečvo: ->
Js sm si dala nick po tem komadu, pa še neko čudno obodbje ko se mi je vse podiralo je blo takrat ko sm se registrieala, zato mi je pasalo k moodu.
Drugač pa ker vidim da je kar nekaj kozmopolitanov v angleščini bolj bogo pozicioniranih in se obesijo na ''jerker'' in takoj pomislijo na drkanje (kar pove več o njih kot o meni ), še razlaga besede:
tear·jerk·er noun ˈtir-ˌjər-kər Definition of TEARJERKER : a story, song, play, film, or broadcast that moves or is intended to move its audience to tears
Ko sm bla stara 12 sm bla NORA na Apocalyptico.. in sm bla na njihovmu uradnemu fanforumu, in sm bla pozerka in hotla met kao finski nick.. pa sm brskala po nekih random finskih imenih, in mi je to padlo v oci. Turns out, da je to ime nekega levega naselja
Ko sem se registriral je pač blo potrebno nekaj vpisat v okenček "up. ime", pa sem slučajno držal svojega debelega, polnega bele substance. Correction Pen, Multi-purpose, quick dry, Ozone safe formula.
Moj izvira še iz časov irca, ko so vse/vsi imeli nek lep/privlačen nick, jaz sem si pa rekla, da bom nekaj čist kontra...hudoba je blo prvo kar mi je padlo na pamet...
Hmm.... tako kot marsikatera sem bila dokaj brez idej kaj naj bi dala.. pa sem se na koncu odločila, da dam ime enga mojih najljubših sadežev, ker se mi ga je ravno takrat res zaluštalo