Problem z mamo

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori

Kako bi rešili ta problem?

1. S pogovorom
1
14%
2. Ne bi se brigal/a... itak to ni odvisno od mene
6
86%

Skupaj glasov: 7

malinčka
Sramežljivka
Sramežljivka

Problem z mamo

Neprebrana objava Napisal/-a malinčka »

Heiii, punce... :cry: jas sem tako razocarana nad mamo-z očijem sta se pred letom dni ločla... zdej pa se mama neki ku*ba okol, po vseh totih omrežjih, za spoznavanje ljubezni. in to ona skriva-ko pa jo vprašaš kaj je-pa reče:kaj te briga!!!. sploh nebi bla jezna in razočarana, če nebi tega skrivala... :cry: :cry: :cry:
prosim pomagajte, kako naj se pogovorim z njo?
P.S.- zadnje čase redno razmišljam o samomoru... :!:
Iz napak se učimo...
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

misliš, da si mama ne želi biti srečna in neosamljena? ti fanta imaš?
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: MAMA PROBLEM!

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

[quote="malinčka"
P.S.- zadnje čase redno razmišljam o samomoru... :!:[/quote]

Slika

tudi tvoja mama si zasluži spoznat koga novega. najbrž ti ga pred tem dokler ne bo vedela, da zveza nekam pelje, ne bo predstavila.

ti ji tudi najbrž ne poveš za vsakega tipa, ki ti lajka fotke po fejbuku ali ti je všeč.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ Ta uporabnica naj bi bila itak šele 13-letni otrok, kot je napisala v eni drugi temi... in ja, gre za veliko pretiravanje ali pa se nekdo (upam) malo šali :/

Če se je mama odločila nadaljevati z življenjem tudi na ljubezenskem področju, ima do tega vso pravico, če pa ne želi o tem deliti podrobnosti, je pa tudi treba spoštovati tisti del njene zasebnosti :) Bo že povedala, če se bo kaj resnejšega razvilo.
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a trust »

..
Zadnjič spremenil trust, dne 23. Feb. 2014 12:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

Razumem da se moraš grozno počutit. Ko sem bila približno tako stara kot ti, sta se moja stara dva malo napila (na počitnicah smo spoznali ene odštekane štajerce, in so skupaj pridno zvračali kozarčke ;) ), in ker je bilo to prvič (in zadnjič), da sem jih videla malo "v rožicah", me je ful ful ful vrglo s tira. Dobila mali živčni zlom, in foter itak takoj naredu paniko, popokal mamo v avto in smo šli :D. Kaj hočem povedat - si v teh letih, ko te že majhne stvari enostavno vržejo s tira, saj ima človek pri 13ih sam s sabo dovolj problemov, na to pa naloži še ločitev in zdaj še mamin avanturizem (ne obsojam mame, verjamem da si želi bližine, in nekoga, ki se mu lahko potoži, lahko pa bi to pred tabo poskušala bolje prikrit/ti pojasnit za kaj gre, če si že vprašala).

Žal ti tu na forumu bolj težko konkretno pomagamo, tudi jaz ti svetujem, da pokličeš na kak TOM telefon, mogoče pogovor s kako odraslo osebo, ki ji zaupaš (teta, starejša sestrična?).

Glede samomora - brezveze sploh razmišljat o tem. Če ti uspe - umreš in s tem ne pridobiš čisto nič. Bolj pogosti so primeri, ko jim ne uspe, za par mesecev te zaprejo v kako psihiatrično ustanovo. Nato te do konca življenja obravnavajo kot labilno osebo, spodletelega samomorilca. Pazijo, da ne odlagajo nožev v tvoji bližini, vsi opazujejo kam greš, kje si, kaj delaš, še aspirin dobivaš pod nadzorom. Kakor koli slabo se ti zdi da ti gre - definitivno ti ne gre slabše kot spodletelemu samomorilcu.
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a schpeltza »

Kar se tvoje mame tiče, tudi jaz mislim, da ima parvico do tega, da si najde nekoga, s katerim bo srečna in se bo lahko imela lepo. Marsikomu je to najlažje prek teh omrežij. Pusti jo, naj živi in si poišče novega partnerja. Nima smisla, da se ti vtikaš v to. Naj se malo razživi, zdaj ko se lahko. In glede na tvoja leta, si še malo premlada, da bi razumela kaj vse ji manjka in kaj potrebuje in si želi. Poleg tega mislim, da res pretiravaš kar se tiče tvoje teze, da se okrog kurba. To se tebi tako pač zdi, ker sta se s tvojim očetom ločila. Ona si pač išče partnerja, s katerim se bosta ujela in s katerim bo srečna. Tega ji ne moreš zamerit in je zato označit s kurbo.

Kar se pa samomora tiče se pa malce umiri. Vrjetno nimaš nobenega razloga za to. Pri tvojih letih je to samo ena muha. Sigurno nimaš nobenih konkretnih težav, ki naj bi bile brezizhodne. Ločitev staršev je preživelo že ogromno otrok. Tvoja smola je, da se ti je to zgodilo v hormonsko relativno nestabilnem obdobju. Poskusi se s kom pogovorit o svojih doživljanjih (poskusi z mamo).
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
malinčka
Sramežljivka
Sramežljivka

heiii punce-jas sem prava malinčka....
res se vam oproščam za to temo. v resnici tega nisem pisala jas, ampak moja sestrična s katero se ne razumeva-ja-že večkrat je pisala po drugih forumih pod mojim imenom-res se opravičujem-mi sploh ne bi padlo na bisel, da bi svoji mami rekla kurba... v resnici sploh nista ločena-večkrat si kaj izmisli... tko da oprostite-in prosim nehajte komentirat! HVALA! :oops:
Iz napak se učimo...
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a trust »

..
Zadnjič spremenil trust, dne 23. Feb. 2014 12:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Laika
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Laika »

Hmmm. Otroci, otroci, močno dvomim v napisano. :roll:
Bodi bivša, ki bo vse prihodnje spravljala ob pamet. :)
Uporabniški avatar
DuL_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DuL_ »

Sej bo, tak šola počasi :D. Tak, da ne bojo več pisali laži gor.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Slika

ce ima komuniciranje z memeti ze tak comeback
malinčka
Sramežljivka
Sramežljivka

RES BI PROSLA DA NEHATE KOMENTIRAT!!!!! :!: :lol:
Iz napak se učimo...
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

wtf :)
You make me smile, please stay for a while :)
bucibabyka*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bucibabyka* »

Malinčka ali karkoli si, tebi je pa res bed v lajfu in očitno tako iščeš neko pozornost, ali pa se delaš norca iz kakšne druge punce.
Nič ni nemogoče....
Odgovori