Seks fantazije
- CorrectionPen
- Komunikatorka
Saj ni nujno, da vsaka to hoče
Jaz npr. nisem za te klišejske divje-nasilne stvari (kot jih je zadnje čase večinoma moderno opevat, samo v praksi pa ne vem, če bi bilo vsem tako blazno všeč), bi takoj dol zbrcala osebek, ki bi mi onemogočal premikanje itd. Klavstrofobičen občutek namreč sovražim, že držanje zapestij se mora po par sekundah končat. Hkrati pa to ne pomeni, da so mi všeč neke pretirano pocukrane, romantične in mlahave scene, nekako zlata sredina
@CP: domnevam, da je Beya želela povedat, da se pridružuje Abbyjinemu vprašanju, ne da je dvakrat doživela, kar si Exit želi.

@CP: domnevam, da je Beya želela povedat, da se pridružuje Abbyjinemu vprašanju, ne da je dvakrat doživela, kar si Exit želi.
dot, jaz sem merila na res hudo strasten seks, ker sem dobila občutek, da o tem govori Exit.
In ni nujno, da si pri tem zvezana ... to so po mojem samo variacije na isto temo, po mojem je v bistvu govorila o občutku, da si te moški res strastno poželi in vzame. (Kar pa lahko - variacije torej - naredi na različne načine, od tega, da te prav pogleda, do tega da te zveže.
)