Živijo vsem skupaj.
Imam en problemček. Med sexom se nikakor ne morem sprostiti.Z fantom sva skupaj že pet let in mi še nikoli ni priišlo vaginalno. Vem da je problem v meni ampak vas vseen sprašujem če je že katera imela podobne probleme in kako jih je rešila. Lep pozdravček
In kako veš, da je vzrok nesproščenost? V čem misliš, da je vzrok nesproščenosti? Ti nikoli ni prišlo med seksom ali ti ni prišlo samo, kadar te med penetracijo ni dodatno dražil po ščegetavčku?
Prišlo mi je ko sem sama za to poskrbela. Tudi ce me on draži se bližam orgazmu ampak do njega ne pride.med samo penetracijo mi se pa nikoli ni prislo brez drazenja.
Nekoliko nerazumljivo pišeš. Zmožna si orgazma, kadar se zadovoljuješ sama. Ali s fantom na kakršenkoli način doživiš kakršenkoli orgazem? (Z oralnim zadovoljevanjem, z zadovoljevanjem z roko/prsti, med seksom, z mešanim držanjem, če se med penetracijo dražiš sama ...?)
pride mi če se sama rajcam po ščegiju, sama ali med sexom.je poslušal on me zrajcat ampak ne gre.
kar se pa tiče njegovega orodja pa je dovol dolg dovol debel z tem nimam problema