panthol, to ti misliš.
dot, hvala, imaš prav glede moje starosti, se pa strinjam tudi, kar se ustvarjanja zvez tiče. Ravno dvajseta so tista starost, ko se počasi izoblikuješ kot osebnost, prebrodiš tisto prvo eksistencialno krizo in je super, če najdeš nekoga, ob komer še naprej rasteš in on raste ob tebi.

Vsekakor pa nikakor ne morem deliti mnenja, da je kdaj čas, da obupaš; primerov, ki kažejo obratno (da je ljubezen mogoče najti kadarkoli), je veliko, po mojem je predvsem pomembno, kakšen imaš odnos do tega (se pravi, da ne obupavaš in si pozitivno naravnan), da imaš realne predstave o odnosih, veš kaj si želiš in imaš kaj ponuditi. Ljudi, ki iščejo ljubezen je mnogo, zakaj se ne bi za vsakogar našel kdo?
slovenec: Nimaš prav, ti imaš svoj sistem. In jaz imam svojega. In panthol ga nima. Pa nima noben ''prav'' ali ''narobe'' ... upam samo, da vsem enako dobro deluje njihov sistem kot meni moj.

In če tebi tvoj ustreza, super, mojega pa pusti pri miru in mi ne vsiljuj svojega, ker jaz tebi svojega tudi ne mislim. (Kar se takih osebnih stvari tiče, kadar si nestrpen, pač nasprotujem nestrpnosti.)