Ženska narava

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
CorrectionPen
Komunikatorka
Komunikatorka

Ženska narava

Neprebrana objava Napisal/-a CorrectionPen »

Zadne čase si malo prebiram gradiva o ženski psihologiji, in od vsega prebranega je celoten vzorec na kratko povzet tukaj:
http://www.seductionbase.com/seduction/ ... c/197.html

Kaj menite (vprašanje predvsem za moški del populacije tu gor)?Tisti, ki je to napisal je enostavno zadel v piko, vsaj kar se tiče mojih izkušenj in pa izkušenj playerjev s katerimi sem govoril.
wasd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a wasd »

Pripravi se na ves shitstorm zensk tu gor.

Lepo te je bilo poznat :D
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

...ali pa tudi ne, teksta je ogrooooomno
in ker se mi ga ne da brat, bom počakala na diskusijo :D
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

O tem si mislim enako, kot o homofobiji, s to razliko, da smo ženske v tem primeru ''manjšinska'' polovica Zemljanov. Grozljivo in nedopustno. In ''psihologija žensk'' ne obstaja, obstaja samo psihologija človeka. A se lahko ta tema zapre, ker je očiten(!) primer splošne nestrpnosti in mizoginije?
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: logatec

Neprebrana objava Napisal/-a panthol »

Sem vedel da se bo Abby med prvimi oglasila tukaj :lol:

mjau mjau mjau
Uporabniški avatar
CorrectionPen
Komunikatorka
Komunikatorka

*Abby** napisal/-a:O tem si mislim enako, kot o homofobiji, s to razliko, da smo ženske v tem primeru ''manjšinska'' polovica Zemljanov. Grozljivo in nedopustno.

Slika

In ''psihologija žensk'' ne obstaja, obstaja samo psihologija človeka.

Prevelika fotografija, zmanjšaj.

A se lahko ta tema zapre, ker je očiten(!) primer splošne nestrpnosti in mizoginije?

Haha, stavil sem, da se bo tema po 10 postu zaklenila in stavo bom očitno izgubil. Je pa zmeraj isto, ko se ženske soočijo z realnostjo - pop#zdijo do onemoglosti, "kot" da bi jih načela slaba vest ali izzovejo kraval, tako da se debata konča, ali pa preusmerijo debato. Klasika.
Zadnjič spremenil CorrectionPen, dne 06. Avg. 2013 19:39, skupaj popravljeno 3 krat.
Vessy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Vessy »

Jaz pa se strinjam, da je marsikaj resničnega na tem. To ne pomeni, da spadajo vse ženske v to kategorijo in bi na vseh to palilo, ampak dejstvo je, da če se tip posveti temu kak ženske "delujejo" mu bo dost lažje dosečt to kar pač hoče.
Sej pa je treba samo naokrog pogledat in se vidi na kake tipe ženske palijo, če to ne bi držalo ne bi ti "playerji" meli tolko uspeha.

Abby, a po tvojem pol ženske in moški enako razmišljamo al kako? Enako dojemamo svet?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

abby, pred "enako" ni vejce :P

drugač pa ja, seksizem, provociranje.. pač oba spola imata svoje dobre in slabe lastnosti, značilnosti, močne in šibke točke, če se na široko gleda.

da nekdo piše "navodila" kako spravt žensko v postlo je pa SPLOH za kozlat. vseen pa zanimivo, kako je temu tipu ratalo tok žensk spravt v postlo. zanimivo, ampak graje vredno. tako on kot ženske ki jih je nategnil.
hej norci :)
Uporabniški avatar
CorrectionPen
Komunikatorka
Komunikatorka

double post*
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka

CorrectionPen napisal/-a:Je pa zmeraj isto, ko se feministke kot je Abby soočijo z realnostjo - pop#zdijo do onemoglosti, "kot" da bi jih načela slaba vest ali izzovejo kraval, tako da se debata konča, ali pa preusmerijo debato. Klasika.

There.... i fixed it for you :D
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Vessy napisal/-a:Jaz pa se strinjam, da je marsikaj resničnega na tem. To ne pomeni, da spadajo vse ženske v to kategorijo in bi na vseh to palilo, ampak dejstvo je, da če se tip posveti temu kak ženske "delujejo" mu bo dost lažje dosečt to kar pač hoče.
Sej pa je treba samo naokrog pogledat in se vidi na kake tipe ženske palijo, če to ne bi držalo ne bi ti "playerji" meli tolko uspeha.

Abby, a po tvojem pol ženske in moški enako razmišljamo al kako? Enako dojemamo svet?

Povsem preprosto je: obstaja nabor človeških lastnosti in v osnovi dva biološka spola, čeprav imaš tudi tu še nekaj možnosti, ampak za lažjo predstavo: dva spola, en nabor lastnosti. Imamo jih lahko oboji. Konec zgobe.

Na svet gledamo pa vsak s svojimi očmi in niti v tako osnovnih stvareh kot povedat ali dve osebi vidita enako rdečo barvo, ko gledata v luč na semaforju, se ne moremo ujet. Niti dve osebi na svetu.

Seveda pa lahko rečemo, da nekatere skupine gledajo na svet podobno in veliko boljše skupine je mogoče najti kot ''moške'' in ''ženske''.

In ne, to, katerega spola si biološko ne pomeni, da gledaš na svet enako kot tisti, ki so tudi tvojega biološkega spola. V kolikor se to dogaja, je zgolj priučeno na podlagi različnih ideologij.

Sicer pa ... ker sem udbašica, feministka (ali povprečna Norvežanka, kakor hočete in kakor ste ugotovili v sosednji temi), verjamem tole: ''Spol je performativen. - Judith Butler''

http://www.youtube.com/results?search_q ... hz2l30MDm8
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

ah joj no, za sex nekoga dobit pa res ni problem. sploh nekoga, ki je itak želel se malo "sprostit" in " poskusit kaj novega". večji problem je najt nekoga in gradit razmerje, kar pa zahteva nemalo spoštovanja, pameti in tudi čustvene inteligence.

lovit babnice, ki so nezadovoljne z lastnimi razmerji, hkrati pa si ne upajo biti same pa res ni noben problem.

gre pa to v obe smeri. ničkolikrat mi je bilo povedano, da so moški zvesti toliko kot so dobre njihove opcije. ;) sploh če so ziher, da se ne bo izvedelo. mislim, da v tem primeru ni razlike med spoloma.
Vsak raj ima svojo kačo.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Točno to. Ni razlike med spoloma. Amen.

Se pa skozi tiste nebuloze fantastično odkriva psihologija zamorjenega, nikoli ljubljenega in posledično jeznega ter nestrpnega človeka. (Ja, to bi lahko povsem gladko napisala tudi ženska.) Bilo bi žalostno, če ne bi bilo takšnih osebkov toliko, da sprožajo splošno diskriminacijo žensk. In ni več žalostno, ampak je gnusno.
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka

muslimani že dobro vedo zakaj vas pokrivajo in imate omejene pravice... ker drugače gre vse narobe ko prevzamete vajeti v roke :D
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Okej, videa, ki sem ga linkala ni nihče sposoben pogledat (ne dvomim, da tudi razumet, oziroma predvsem slednje), ampak panthol, v želji, da nikoli ne dobiš nobene ženske, me zanima, kako torej pojasnjuješ, da je v več muslimanskih državah (Indonezija, Pakistan, Bangladeš, Turčija, Kosovo) prej bila ženska na mestu predsednice, kot pa pri nas, v tej krasni Sloveniji, kjer imamo bojda toliko pravic.

Tema o muslimanih je na forumu Kultura.
Odgovori