Jah, pomoje se je začela debata o ženski višini zato, ker govori tema o moški višini v smislu zveze / moško-ženskih odnosov, tako da moramo oboje nekako primerjat:) Pa saj je v bistvu fino, da imamo različne okuse in da smo zadovoljni, če smo, pa četudi je to samo prepričevanje sebe, da si kul
Tearjerker napisal/-a: Nisi opazila, si pa potrdila moje besede.
Mislim, da nisem, sej to pravim, da je večina na forumu jamrala, da si niso všeč (torej tistega trenda hvaljenja svojega nisem opazila v veliki meri, čeprav verjamem, da so tudi take bile vmes), sebe sem pa izpostavila, da sem pa kot ena redkih v temi o prsih zadovoljna s košarico

(medtem ko z višino, kožo, lasmi, zadnjico, nosom, barvo oči recimo nisem, zato opazka o 'bogu', ker mi je vsaj nekaj všeč in se mi ni treba sekirat / trudit spremenit... +drugače nisem verna, da ne bo pomote:PP). Vsaj z nekim telesnim delom smo pa lahko zadovoljni, a ne, a bi se morali čisto sovražit in nezadovoljno predelat

Jaz pač oblin ne maram, še najmanjši problem bi bil jih pridobit, če bi mi bila taka postava všeč

Logično, da bi se potem z veseljem zredila, ali pa vsaj nosila podložene modrčke (nenazadnje imamo tudi možnost operacije), pa tega ne delam, ker mi resnično ni všeč. Saj to veliko deklet počne, ker so na večinski strani oboževanja večjih prsi in se trudijo k čim lepšemu izgledu dekolteja z modrčki, oblačili, bronzerji

Jaz pa ravno obratno, še tisto, kar imam, raje potlačim v športni topek. Sem že preizkusila kak podložen modrček, pa mi niti slučajno ne pristajajo večje prsi, počutim se grozno, prav tako grem sama sebi na živce v času pms, ko imam večje / napete prsi in bi jih najraje slekla, če bi se dalo, hehe. Tako da ne govorim tega zato, ker sem taka naravno zrasla, ampak mi je zares všeč neoblinasta postava (tj. brez kakšnih psiholoških mehanizmov ali samoprepričevanja, da je to kul, ker naj ne bi imela možnosti tega spremenit)

Če bi bila naravno oblinasta in prsata, bi bila pa pač nesrečna in večno na dieti oz. se trudila doseči tisto, kar mi je všeč, sprijaznila se že ne bi (sem imela vmes tudi obdobje, ko sem bila zaradi zdr. težav malo bolj oblinasta in mi ni bilo niti malo všeč, tako da preizkusila sem že
oboje in še vedno ostajam pri svojem okusu).

Lahko pa še omenim, da mi na drugih dekletih poudarjene prsi na vitki postavi včasih izpadejo lepo, očitno se samo sama ne počutim fino s tem 'dodatkom'
Ne vem, lahko, da je pri nekaterih tako, lahko pa da hvalijo pač zato, ker jim je to res najbolj všeč in so zato načrtno to dosegle pri sebi (vsaj glede česa takega, na kar imamo vpliv, npr. nabildana postava). V glavnem, pri meni ni šlo za tisti 'trend', sem namreč še preveč samokritična in nesamozavestna drugače (rek 'sosedova trava je vedno bolj zelena' mi ni tuj pri sekiranju:)). Za druge pa ne vem, čisto možno, da je tako. ---> V bistvu se sliši logično in tudi vem, da v življenju pogosto pride do tega (recimo banalen primer glede teže, kot si rekla, da močnejše ženske pravijo, da jim je okrogla postava všeč in so super zadovoljne (čeprav se nemalokrat potem sčasoma spravijo hujšat in so nato zagovornice zdravega življenja in oboževalke nove postave)).
+ Ti si v bistvu precej visoka, evo, jaz bi takoj zamenjala s tabo
------------
Če se bolj posvetim izhodiščnemu vprašanju teme glede višine moških: sem že hodila ob boku tako moškemu, malce nižjemu od sebe, kot enako visokemu, kot tudi višjemu, pa nisem čutila prav nobene razlike ali nelagodja pri nobenem:) Oziroma, kvečjemu bi me motilo, če bi bil močno višji od mene, imam raje večjo 'poravnanost' glav, heh.