kdo/kaj vam gre na živce #3
-
- Cosmopsiho
Nimamo sistema da vsak plača svoj del, ampak eden plača vsem, drugič drug plača itd. Naslednjič bom res stegnila jezik, ampak danes je bil tak neprijeten trenutek, ko je prišla kelnarca z računom, da sploh nisem utegnila karkoli rečt, ampak sem avtomatsko segla po denarnici. Šele kasneje v avtu sem razmišljala, zakaj sem spet jaz plačala.
Kasneje je nekaj jamrala "jutri pa končno pride plača", ampak če nima, naj potem tako reče ali pa ne hodi nikamor, ne da trikrat vabi sama, in ne plača niti enkrat.

- delfinchek
- Debatorica
^ exactly!
... na živce mi grejo ljudje, ko ONI SAMI rečejo, da če se gremo kopat, na kavico, ven na žur, potem pa si premislijo. Jao, doben te ni silil, zakaj sploh karkoli rečeš oz. vabiš? Potem pa pride večer in vprašaš, kak je na stvari, pa začuda dobijo glavobol itd. Sama nikoli ne povabim nekoga kam, če ne mislim resno... potem sem raje tiho
... na živce mi grejo ljudje, ko ONI SAMI rečejo, da če se gremo kopat, na kavico, ven na žur, potem pa si premislijo. Jao, doben te ni silil, zakaj sploh karkoli rečeš oz. vabiš? Potem pa pride večer in vprašaš, kak je na stvari, pa začuda dobijo glavobol itd. Sama nikoli ne povabim nekoga kam, če ne mislim resno... potem sem raje tiho

Sassy, Classy & a bit Smart Assy 

- ta po******* vročina ko lahko celo popoldne samo spim in nisem dobesedno za nič. Dobro da jutri delam vsaj del popoldneva, ker vsaj ne bom celega dneva prespala.
Daj naj že bojo ohladitve
-to da ne vem če je možno da mi je dejansko všeč ali je to zato, ker so me ti smrkavci začeli totalno odbijat. Wtf sploh ni lep, ni dober, ni seksi grrr

-to da ne vem če je možno da mi je dejansko všeč ali je to zato, ker so me ti smrkavci začeli totalno odbijat. Wtf sploh ni lep, ni dober, ni seksi grrr
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
- Ko nekdo s prikolico/traktorjem/wohnwagnom/ caka na vkljucitev na cesto VIDI da hitim stonauro in se MORA vrinit pred mano, ker je res tezko pocakat se tiste 3sek da grem mimo... in ne sam da pol zlajfam ko budala, tudi prehitet ga pol ne morem skor nikoli, in pol se plazimo tam 20km/h...
al pa ko en tak vidi da smo ze tko v koloni... in pol se on urine spredi... ker zadnji v vrsti pa on ze ne bo, a-a... dammit
- Folk ki konstantno vozi 70, pa ni vazno ce je v naselju ali izven njega, dafuq?
- Ko na sihtu zvecer nastane krajse zatisje in ni nikjer nobenga, pa imas koncno cas za it na wc/kej pospravit/mal poklepetat in se vedno najde tisti eden, ki z rokami v zepih vohlja naokoli in 'samo gleda'.. pa mu 6x ponudis neki in ne pokaze popolnoma nobenega interesa in ti s polnim mehurjem cakas da koncno spi*di medtem ko se mu vljudno smehljas..
- Otroski jok.. sej vem da sm gorzna oseba ampak jeeeezus kako ne prenasam tega zvoka

- Folk ki konstantno vozi 70, pa ni vazno ce je v naselju ali izven njega, dafuq?
- Ko na sihtu zvecer nastane krajse zatisje in ni nikjer nobenga, pa imas koncno cas za it na wc/kej pospravit/mal poklepetat in se vedno najde tisti eden, ki z rokami v zepih vohlja naokoli in 'samo gleda'.. pa mu 6x ponudis neki in ne pokaze popolnoma nobenega interesa in ti s polnim mehurjem cakas da koncno spi*di medtem ko se mu vljudno smehljas..

- Otroski jok.. sej vem da sm gorzna oseba ampak jeeeezus kako ne prenasam tega zvoka