), ne pa da se ob njem počutim kobilasto. Že pri mojih kolegih, ki so manjši od mene, mi gre to fejst na živce 
), ne pa da se ob njem počutim kobilasto. Že pri mojih kolegih, ki so manjši od mene, mi gre to fejst na živce 

in ko tak berem malo kar pišete se pol kr malo zamislim z mojimi "pritlikavimi" 176 cm.
 Ene odbija velik nos, druge očala, tretje prenizka rast. Saj na večino takih stvari nimamo vpliva, pa kaj? Saj ne gre za pravičnost do vseh kandidatov ali iskanje službe, temveč iskanje partnerja, ki nas bo privlačil 
 Enako kot pri moških, enim so npr. všeč dolge suhe ženske noge, drugi hočejo bolj zaobljene itd. 

Sj pravim, se strinjam, da so te kriterij čist glupi, sam, če mal vržem iz proporcev - ena ploh ženska, ki se ful trudi okol tipa, ki ga noro privlači D modrc, tut nima šans pr njemu zard genetike. Pol se pa pejt iskanje pravice na tem svetu; življenje je pač krivično 
 Jaz sem nekaj takega oz. malo manj, pa me vedno s palčkom nazivajo 
 Pod 175 se mi ne zdi veliko... bi bila pa z veseljem 176, manekensko dolgih nog se ne bi branila, hehe. 
 (pa ne da bi hotela izstopat, samo tak filing dobim, kot da me bo folk pomendral).
Sarissima napisal/-a: Imam pa eno kolegico, ki je okoli 160-165 velika in ko smo same, in se sprehajamo in tako, sem moram stalno sklanjat da jo slišim kaj mi pravi.

floribunda napisal/-a:js sm za te vaše razmere res ful mini (158cm na dober dan), pa se nikoli nisem počutla prikrajšano zaradi tega. majhno se počutim samo ko stojim med tremi mojimi frendi, ki so vsi pri 1.90. moj dečko je 30centi višji od mene, pa se mi ni treb anič dret, tudi drugače zgledava prav kjut. vsaj meni. in itak samo moje mnenje v tem primeru šteje

dot napisal/-a::o Če smo že pri višini, saj 171 pa res ni veliko žensko?

klavdy33 napisal/-a:Tud jz sm v mini klubu (163 cm) pa se nisem počutla prikrajšano zaradi tega, sama si pravm "cute little thing" pa vsi vemo da je strup v majhnih stekleničkah...sami plusiFant pa more biti večji od mene, preferiram to